LUKSUZ OD 4,5 MILIONA! Đoković tokom US Opena živi kod prijatelja, trenira na pametnom terenu i ima sve što poželi! FOTO
Foto: EPA, AP, Profimedia

velelepna vila

LUKSUZ OD 4,5 MILIONA! Đoković tokom US Opena živi kod prijatelja, trenira na pametnom terenu i ima sve što poželi! FOTO

Tenis -

Ozbiljnu prepreku u osmini finala US Opena imao je Novak Đoković, a pobedom protiv Džensona Bruksbija u četiri seta (1:6, 6:3, 6:2, 6:2) obezbedio je četvrtfinale i meč protiv Matea Beretinija.

Bruksbi je pružio odličan otpor, uspeo je da osvoji prvi set i da zadrži Novaka na terenu tri sata, ali je na kraju pružio ruku najboljem na svetu. Đoković je upalio motore kada je shvatio da dvadesetogodišnjak nije izašao na teren s namerom da samo ostavi dobar utisak, a nakon meča se vratio u Nju Džerzi, na luksuzno imanje u kojem boravi tokom grend slema u Njujorku.

O boravku van grada (Njujorka) je nedavno govorio i Novak, a prebivalište Đokovića tokom US Opena pominjao je i Džon Mekenro tokom meča protiv Bruksbija.

Čuveni Amerikanac je tada imao i zanimljivu interakciju sa Jelenom Đoković, tada je potvrdio da je u pitanju kuća u vlasništvu Gordona Julinga, a njena vrednost se procenjuje na više od 4.500.000 dolara.

Juling je teniski trener i Novakov dobar prijatelj, a njegova kuća u Nju Džerziju nije pristupačna medijima i fotoreporterima, a pošto je poprilično dobro izolovana, fanovi mogu da je vide samo iz ptičje perspektive. Kuća ima sve što je potrebno Đokoviću za treninge tokom grend slema, a pošto se radi o luksuznom delu grada, naš teniser za komšije ima svetske zvezde.

Imanja i kuće u blizini one u kojoj Novak boravi imaju glumci Džon Travolta, Kris Rok, muzičari Brus Springstin, Stivi Vonder, Pi Didi i drugi... Ono što je daleko važnije od komšiluka, jeste i sadržaj koji je dostupan Đokoviću i njegovom timu.

Tenis
foto: Printscreen/Google Maps

Osim otvorenih terena sa svim podlogama, Julingovo imanje je posebno zbog pokrivenog betonskog terena s najmodernijom "PlaySight" tehnologijom.

Boravkom kod Julinga Novak je dobio mogućnost da trenira pred nekoliko kamera, pa može dobro da pogleda svaki pokret i udarac. Zahvaljujući posebnom senzoru istog trenutka sazna kada loptica padne u aut, može da vidi brzinu udarca, kao i rotaciju i putanju loptice, ali i koliko je pretrčao, potrošio kalorija... I sve to je korisnicima dostupno u bilo kom trenutku tokom treninga.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track