NISMO ZNALI KAKO DA JOJ POMOGNEMO! Novakovi navijači u šoku zbog samoubistva Belgijanke: REKLA MI JE DA IMA PROBLEM!
Foto: Profimedia, Twitter

VEST KOJA JE POTRESLA SVE

NISMO ZNALI KAKO DA JOJ POMOGNEMO! Novakovi navijači u šoku zbog samoubistva Belgijanke: REKLA MI JE DA IMA PROBLEM!

Tenis -

Članove navijačke zajednice "Nole Fam", koja okuplja pristalice Novaka Đokovića sa svih strana sveta, duboko je potresla užasna vest o samoubistvu navijačice Mari Laur.

Devojka iz Belgije bila je deo "Nole Fam" tima i svi koji su imali priliku da je u upoznaju tvrde da je bila divna osoba.

Mari Laur
foto: Twitter

"Svi koji znaju Mari, znaju da nikad ne bi propustila rođendan. Uvek je bila toliko uzbuđena zbog Novakovih pobeda, toliko je brinula kada bi ga mediji napadali. Bila je važan deo NoleFam tima, a nedavno je počela svoj privatni biznis. Bila je istinska inspiracija", napisao je Pavi Dži, Novakov navijač iz Velike Britanije.

Pavi Dži je otkrio da je Mari u poslednje vreme imala psihičkih problema.

"Neverovatno je tužno i šokantno sve ovo. Znam da se borila sa psihičkim problemima, ali delovalo je da joj je u poslednje vreme bolje. Izgledalo je da se brzo podigla i da joj je pokretanje biznisa donelo novu energiju, radovali su je Novakovi uspesi i nedavno je proslavila 30. rođendan".

Još jedan navijač koji je poznavao Mari tvrdi da mu je Belgijanka jednom prilikom otkrila da ima problem sa anoreksijom i anksioznošću.

"Mari nije želela nikome da bude teret. Njena sestraviše nije znala kako da joj pomogne. Volimo te Mari, počivaj u miru".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track