ĐOKOVIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU: Igraću finale kao da mi je poslednji meč!
Foto: Profimedia

Odjeci polufinala

ĐOKOVIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU: Igraću finale kao da mi je poslednji meč!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đokovića biće u nedelju od 21.30 u prilici da ispiše istoriju svetskog tenisa.

Đoković će igrati protiv Danila Medvedeva za četvrtu titulu na US openu. Ukoliko u tome uspe, srpski as će osvojiti 21. Grend slem titulu i time izbiti na prvo mesto večne liste.

I ne samo zbog toga, Đoković bi ušao u istoriju tenisa i kao čovek koji je prvi posle 1969. godine i Roda Lejvera osvojio kalendarski Grend slem, odnosno uzeo titule na Australijan openu, Rolan Garosu, Vimbldonu i US openu u jednoj godini.

Po završetku polufinala u kome je sa 3:2 u setovima savladao Aleksandera Zvereva, Srbin je govorio o finalu.

"Jedino razmišljam o četvrtom US Openu. Jedan meč je ostao. Sve je tu. Daću srce i telo i glavu i sve ću dati. Igraću taj meč kao da je poslednji u mojoj karijeri", poručio je Novak Đoković i oduševio svoje navijače.

O samom meču Đoković je rekao:

"Želim da kažem hvala, ovo je bila najbolja atmosfera od početka turnira. Ovo su momenti za koje živimo, jedinstvene prilike koje dobijamo i o kojima sanjamo. Ovo je bilo zaista specijalno. Aleksander je veliki šampion. On je jedan od mojih najboljih prijatelja, gledamo se često u Monaku. Sjajan momak i još bolji igrač. Znao sam da će ovo biti velika bitka, nadam se da smo svima dali šou koji zaslužujete.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track