UKRALI MU TRI PARA PATIKA PRE FINALA, A ON IPAK ŠAMPION INDIJAN VELSA: Nori besan na organizatore, neko mu upao u svlačionicu
Foto: Profimedia

misterija

UKRALI MU TRI PARA PATIKA PRE FINALA, A ON IPAK ŠAMPION INDIJAN VELSA: Nori besan na organizatore, neko mu upao u svlačionicu

Tenis -

Britanac Kameron Nori u Indijan Velsu je osvojio najveću titulu u karijeri

Pobedio je Gruzina Nikoloza Basilašvilija u tri seta, 3:6, 6:4, 6:1 i posledica toga je veliki skok na ATP listi, sa 26. na 15. mesto. Prvi je Britanac sa osvojenom titulom u Indijan Velsu, a ovo mu je bio drugi trofej ove sezone, prethodno je slavio u Meksiko sitiju. Od početka sezone je igrao u šest finala na ATP turnirima, dva puta je pobeđivao, a koliko je ovaj momak napredovao govori i podatak da je godinu započeo na 74.mestu.

-Već u ovom momentu, na nekoliko turnira pre kraja sezone, mogu da kažem da sam imao impresivnu godinu. Da mi je neko u januaru rekao da će to biti slučaj, bio bih srećan. Zaista sam dosta napredovao. Sledeći turnir koji igram je Beč, potom slede Pariz i Stokholm. Bilo bi lepo da se nekako dokopam ATP Tur finala. Nastaviću da igram najbolje što mogu, trudiću se da kontrolišem ono što je do mene, rekao je Nori.

Ono što je zadesilo njegovog kolegu i sunarodnika Endija Mareja na početku turnira, desilo se i njemu, ostao je bez patika! Na dan finala sa Basilašvilijem, Nori je primetio da mu nema tri para patika i da nije uspeo da ih pronađe.

- Svakog dana ostavljam patike na vrhu ormarića u svlačionici. Ne znam, možda je neko od čistaca protekle noći, došao i bacio ta tri para negde. Ne znam šta to ljudi imaju protiv Britanaca kada im stalno kradu patike! Nisam uspeo da ih nađem. Srećom po mene, nisam na njih zakačio venčani prsten - aludirao je na nevolju koju je imao Endi Marej, kojem su kasnije patike i prsten vraćeni.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track