NOVAK ĆE IGRATI U MELBURNU?Australijski trener zna nešto što mi ne znamo: Svima je u interesu da baš ovde obori istorijski rekord
Foto: Profimedia

NAGAĐANJA NE PRESTAJU

NOVAK ĆE IGRATI U MELBURNU?Australijski trener zna nešto što mi ne znamo: Svima je u interesu da baš ovde obori istorijski rekord

Tenis -

Teniski trener Rodžer Rašid smatra da će najbolji teniser sveta Novak Đoković igrati na Australijan openu, bez obzira na mere, po kojima samo vakcinisani teniseri mogu ući u zemlju i igrati na prvom Gren slemu sezone.

Nekadašnji trener Lejtona Hjuita i Grigora Dimitrova smatra da će najbolji igrač sveta nastupati na Australijan openu.

- Mislim da je sigurno da će doći ovde u januaru. Đoković želi da obori rekord i bilo bi sjajno za nas da se to desi upravo ovde, da ga imamo u Australiji. To će ostati upamćeno u svetskom sportu, rekao je teniski trener aludirajući na rekord od 21 grend slem trofeja.

Australija je zvanično poslala poruku vezano za korona protokol i vakcinaciju, preko ministra Hoka. On je poručio kako će Australija biti zatvorena za nevakcinisane ljude, a pomenuo je i direktno srpskog tenisera.

- Dobili smo savet od naših zdravstvenih radnika i naših zdravstvenih savetnika da u Australiju nećemo puštati ljude koji se nisu vakcinisali sa dve doze, rekao je Hok, koji je zatim prokomentarisao i situaciju Novaka Đokovića:

- Nemam poruku za Novaka Đokovića. Imam poruku za sve koji žele da dođu u Australiju, pa i za njega – moraće da se vakciniše sa dve doze.

Australijan open se igra od 17. do 30. januara 2022. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track