ZVEREV POČEO DA GUBI OD LAJOVIĆA PA POBEGAO U SVLAČIONICU: Neverovatan detalj na mastersu u Parizu! Nemac se vratio kao preporođen
Foto: Printskrin

Neobična situacija

ZVEREV POČEO DA GUBI OD LAJOVIĆA PA POBEGAO U SVLAČIONICU: Neverovatan detalj na mastersu u Parizu! Nemac se vratio kao preporođen

Tenis -

Srpski teniser Dušan Lajović poražen je u drugom kolu mastersa u Parizu od četvrtog nosioca Aleksandera Zvereva sa 2:0, po setovima 6:3, 7:6 (5).

Meč je trajao 100 minuta.

Zverev je poveo sa 3:0 u prvom setu, da bi nalet Lajovića pri rezultatu 3:2 prekinuo zatraživši medicinski tajm-aut. Nemac je otišao u svlačionicu gde mu je ukazana pomoć.

Zverev je servirao u petom gemu, imao 40:15, a onda je Lajović vezao nekoliko sjajnih poena i uspeo da oduzme servis protivniku. Zverev je potom seo na klupu u pauzi između dva gema, ali je onda naknadno zatražio medicinski tajm-aut i otišao u svlačionicu. Taj neplanirani odmor je skupo koštao srpskog igrača.

Nemac je po povratku na teren napravio brejk za 4:2, a posle 37 minuta osvojio prvi set.

U drugom setu nije bilo brejka, iako su oba tenisera imali prilike. Lajović je pri rezultatu 3:2 propustio tri brejk lopte. Ušlo se u taj-brejk, u kome je finiš pripao Nemcu.

Zverev će u narednom kolu igrati protiv Grigora Dimitrova koji je izbacio Karena Hačanova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track