NOVAK SAZNAO RIVALA U ČETVRTFINALU PARIZA: Na Đokovićevom putu je Amerikanac sa kojim je odigrao jedan od NAJBIZARNIJIH MEČEVA
Foto: Profimedia

Masters

NOVAK SAZNAO RIVALA U ČETVRTFINALU PARIZA: Na Đokovićevom putu je Amerikanac sa kojim je odigrao jedan od NAJBIZARNIJIH MEČEVA

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će u četvrtfinalu Mastersa u Parizu odmeriti snage sa američkim teniserom Tejlorom Fricom.

Novak je bez borbe izborio plsaman u četvrtfinale, pošto je iskusni Gael Monfis predao meč zbog problema sa povredom prepone. S druge strane, Fric je u osmini finala bio bolji od šampiona Indijan Velsa Kamerona Norija (2:0).

Tejlor Fric
foto: Profimedia

Biće to peti međusobni okršaj Đokovića i Frica. Novak ima maksimalan učinak protiv odličnog Amerikanca, tri puta ga je dobijao na šljaci i jednom na tvrdoj podlozi. Ove sezone odigrali su dva meča, prvi na Australijan openu kada je Novak slavio u trećem kolu posle velike borbe u pet setova, a drugi na Mastersu u Rimu.

Meč u prestonici Italije, bio je jedan od najbizarnijih u Novakovoj karijeri. Srbin je slavio sa 2:0, a meč su obeležili brojni prekidi zbog nepovoljnih vremenskih uslova. Verovali ili ne, duel se završio pet sati nakon što je počeo.

Verujemo da će Novak u Parizu sačuvati maksimalan učinak protiv nezgodnog Amerikanca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track