Dečak pitao Novaka: "Hoćeš da se udaš za mene?"

Pripreme za US open

Dečak pitao Novaka: "Hoćeš da se udaš za mene?"

Tenis -
Publika je počela da se smeje, a Đoković je mališana koji je to uzviknuo pozvao da siđe do terena

Novak nije rekao „ne“ ...

Najbolji srpski teniser Novak Đoković dobio je neočekivanu bračnu ponudu u Njujorku.

Tokom treninga sa članom svog stručnog štaba Dušanom Vemićem, sa tribine se čuo glas: „Novače, da li bi me oženio?“, ali taj poziv nije uputila osoba ženskog pola, nego dečak.

Tišinu je brzo prekinuo gromoglasni smeh svih prisutnih na stadionu. Čak je i Đoković prekinuo svoju karakterističnu pripremu za servis, okrenuo se ka tribini i pogledom potražio šaljivdžiju, dečaka starog desetak godina.

Velemajstor u komunikaciji sa navijačima batalio je trening, da bi uz ovacije nekoliko stotina prisutnih doveo dečaka na teren i s njim započeo mali šou.

Klinac je verovatno postigao cilj kad je iz ruke Srbina dobio reket i priliku da pokaže kakav je teniser. Oprobao je nekoliko puta svoj servis, Novak mu je dodavao loptice, a susret se završio njihovim srdačnim zagrljajem.

Publika je bila oduševljena događajem u kome Đoković još jednom pokazao da je nenadmašan zabavljač među teniserima, ali će od sutra ipak morati da se koncentriše samo na tenis.

Podsetimo, US Open počinje u ponedeljak, 27. avgusta, a Đoković se u prvom kolu sastaje s Italijanom Paolom Lorencijem.

Njujork voli Novaka

Njujork je oduvek bio mesto dobrog raspoloženja za Novaka, gde je nalazio inspiraciju za promovisanje svog talenta koji nema naročite veze sa tenisom.

Na terenima Flešing Medouz svet se mogao uveriti u njegov smisao za humor, videti koliko je uspešan imitator kolega iz „belog sporta“ ili kako pleše...

Listu najpoznatijih Njujorčana, Novakovih navijača, predvode zvezde američkog šoubiznisa, kakve su Robert de Niro, Paf Dedi i Alek Boldvin.

De Niro i poznati reper bili su gosti u njegovoj loži na stadionu „Artur Eš„.

http://www.youtube.com/watch?v=YcJL48wTcNE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track