O POTEZU JELENE ĐOKOVIĆ BRUJI CEO SVET! Pogledajte šta je Novakova supruga uradila kada je srela Zvereva, nakon meča sa Đokovićem!
Foto: Printskrin

završ ni masters

O POTEZU JELENE ĐOKOVIĆ BRUJI CEO SVET! Pogledajte šta je Novakova supruga uradila kada je srela Zvereva, nakon meča sa Đokovićem!

Tenis -

Jelena je postupila prijateljski i sportski uprkos porazu njenog supruga u polufinalu od naturalizovanog Nemca

Jelena Đoković je bila u Torinu i uživo bodrila svog supruga Novaka. Posle meča protiv Aleksandera Zvereva otišla je ispred svlačionice i napravila lep gest.

Novak Đoković izgubio je u polufinalu Torina u uzbudljivom duelu protiv Saše Zvereva, posle meča je prijateljski poželeo naturalizovanom Nemcu ruskog porekla sve najbolje i čuo lepe reči na svoj račun, a posle meča je sportski gest napravila i Noletova supruga Jelena.

Zajedno sa Novakovim trenerom Marijanom Vajdom, ona je došla lično do Zvereva, pozdravila ga i poželela mu sreću.

Vajda je među prvima čestitao Zverevu, a onda je to uradila i Jelena. Taj potez je privukao veliku pažnju - postupila je prijateljski i sportski, kao i njen suprug.

Novaka sada čekaju obaveze u Dejvis kupu, posle čega će krenuti sa pripremama za narednu sezonu, a najviše se priča o Australijan openu koji traži obavezne vakcinacije i o tome hoće li Srbin tamo igrati.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track