NEMA MIRA! GOJO ODGOVORIO OBRADOVIĆU: Bilo je to potcenjivanje iz Srbije! Izjave tog lika me ne zanimaju
Foto: Zorana Jevtić, Profimedia

strasti se ne stišavaju

NEMA MIRA! GOJO ODGOVORIO OBRADOVIĆU: Bilo je to potcenjivanje iz Srbije! Izjave tog lika me ne zanimaju

Tenis -

Teniser iz Splita komentarisao reči nekadašnjeg selektora srpske Dejvis kup reprezentacije

Teniser iz Hrvatske Borna Gojo, inače 278. na svetu, odlučio je da odgovori bivšem srpskom selektoru Dejvis kup reprezentacije Bogdanu Obradoviću.

Srpski teniski trener u najavi meča između Srbije i Hrvatske bio je prilično navijački nastrojen, a u svojoj analizi nije štedeo Hrvate. Rekao je da je Marin Čilić "poluraspadnut igrač", te da su ostali u singlu "smešni". List "Sportske novosti" podsetili su na te reči Bogdana Obradovića, želeći da dobiju senzacionalističku izjavu Borne Goje.

- Videli smo tu izjavu, ali tek posle meča sa Srbijom. Mislim... Uvek imate pojedince koji pokušavaju nekako da naprave nešto od tog meča više, nego što bi trebalo da bude. Ali, mi smo svi momci koji se međusobno jako dobro poznajemo, poštujemo se, prijatelji smo, tako da me izjave tog lika uopšte ne zanimaju - rekao je Borna Gojo.

Bogdan Obradović očekivao je da će protiv Borne Goje igrati Filip Krajinović, međutim selektor Viktor Troicki odlučio se za Dušana Lajovića i pogrešio, jer je izgubio ključni meč sa 6:4, 3:6, 2:6.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track