VATRENA NEMICA PREPORODILA NEMAČKOG TENISKOG ASA: Sofija voli mlađe, a pre pobednika Mastersa bila sa golmanom Liverpula! VIDEO
Foto: Profimedia

ljubav cveta

VATRENA NEMICA PREPORODILA NEMAČKOG TENISKOG ASA: Sofija voli mlađe, a pre pobednika Mastersa bila sa golmanom Liverpula! VIDEO

Tenis -

Bivša devojka Olja Šaripova optužila je Zvereva pre nekoliko meseci za fizičko zlostavljanje

Nemački teniser Aleklsander Zverev ranije se nalazio pod teškim optužbama za porodično nasilje. Njegova bivša devojka Olja Šaripova optužila ga je pre nekoliko meseci za fizičko zlostavljanje. Tvrdila je da ju je udarao glavom o zid i da ju je gušio jastukom pre nego što je uspela da pobegne.

Nemac je jasno odmah negirao te optužbe, rekao da je sve izmišljotina, a njegova nova djevojka, vatrena Nemica Sofija Tomala tvrdi da nikada nije imala nijednu svađu sa Zverevom i da je njihova veza poput "meda i mleka".

Sophia ima 32 godine i osam godina je starija od Zvereva (24), a poznata je i zbog toga što je bila u vezi sa nekadašnjim golmanom Liverpoola Lorisom Kariusom (28).

Sofija Tomala
foto: Pritnscreen/Instagram

Ona je treća medijima poznata djevojka Zverevu nakon što je ovaj prije Šaripove bio i sa Rumunkom Brendom Pateom.

- Ne, nikada se nismo nas dvoje posvađali. Između nas ne postoji ni najmanji konflikt - rekla je Sopfia za RTL.

I Zverev uverava da ne postoje problemi i da je njihova veza čvrsta sa pregršt dobrih i lepih trenutaka.

- Ide nam jako dobro. Provodimo se, uživamo dok smo zajedno - poručio je Zverev.

S obzirom kako je igrao protekli period, čini se da Zverevu zaista odgovara veza sa Sofijom. Naturalizovani Nemac ruskog porekla je na zaršnom Mastersu pobedio Novaka Đokovića u polufinalu, a u finalu Rusa Daniila Medvedeva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track