NOVAKOVA BRAĆA VELIKI ZAVODNICI: Svi bruje o devojci najmlađeg Đokovića, a evo koju poznatu glumicu je Marko svojevremeno osvojio!
Foto: Instagram, Damir Dervišagić

vole i žene

NOVAKOVA BRAĆA VELIKI ZAVODNICI: Svi bruje o devojci najmlađeg Đokovića, a evo koju poznatu glumicu je Marko svojevremeno osvojio!

Tenis -

Đorđe Đoković najmlađi brat prvog reketa sveta Novaka, u centru pažnje je ovih dana.

On je u vezi sa atraktivnom voditeljkom Saškom Veselinov, koja je na svom Instagram profilu jednom fotografijom potvrdila navode da su zajedno.

Ipak ono što je manje poznato je sa kim je bio Novakov srednji brat Marko pre više godina.

U pitanju je glumica Dragana Mićanović koja je pre deset godina bila u emotivnoj vezi sa Markom Đokovićem, međutim, iako su delovali kao skladan par, veza nije opstala.

Novak Đoković, Marko Đoković
foto: AP

Prema pisanju medija u to vreme propblem je predstavljala je česta razdvojenost.

Marko je u to vreme pokušavao da se izbori za svoje mesto u svetu tenisa, pa je često putovao, dok je Dragana bila vezana za Beograd, gde je počela da dobija prve glumačke angažmane.

"Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima" bile su reči kojima je lepa glumica potvrdila da je okončala višemesečnu romansu.

Dragana Mićalović
foto: Printscreen/Instagram

Ipak ostali su u prijateljskim odnosima, što je Dragana potvrdila posrednim putem.

"Poslala sam poruku u kojoj sam čestitala Novaku na osvajanju „Vimbldona“ i prvog mesta na „ATP“ listi. Veoma sam srećna zbog njega. To je kako Novakov, tako i uspeh cele njegove porodice", rekla je Dragana Mićalović, inače rođena sestra mnogo poznatije Slobode.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track