ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA SAMO NA JEDNOM GREND SLEMU! Zabrinjavajuće reči upućene Novaku: Bez vakcine može da ZABORAVI na ostala tri!
Foto: Profimedia

da li je u pravu?

ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA SAMO NA JEDNOM GREND SLEMU! Zabrinjavajuće reči upućene Novaku: Bez vakcine može da ZABORAVI na ostala tri!

Tenis -

Legendarni italijanski trener Rikardo Pjati otkrio je svoje mišljenje o situaciji u kojoj se nalazi Novak Đoković.

Zbog obavezne vakcinacije u australijskoj državi Viktoria, još uvek je upitan nastup prvog tenisera sveta na Australijan openu iako je početak prvog grend slema u sezoni zakazan za 17. januar.

Pjati je kratko radio sa Đokovićem na početku njegove karijere, a u razgovoru za "Supertennis michropones" je rekao da veruje da će Novak moći da igra samo na jednom od četiri najveća turnira.

- Hajde da budemo realni, bez vakcine, on samo može da igra u Evropi. S obzirom na to šta je potrebno za Englesku, Đoković može da igra samo jedan grend slem, onaj u Francuskoj - poručio je Pjati.

Rikardo Pjati
Rikardo Pjatifoto: Profimedia

Nigde još uvek ne postoje tačne informacije o Vimbldonu, Rolan Garosu i Ju Es openu, međutim, reči koje dolaze od ozbiljnog teniskog stručnjaka mogu da zabrinu Đokovićeve navijače.

Pjati koji trenutno trenira italijansko čudo, Janika Sinera, dvadesetogodišnjaka koji je 10. na svetu, poručio je i da će se u 2022. godini za prvo mesto boriti Danil Medvedev i Aleksander Zverev, a da njegovog igrača i Karlosa Alkaraza čeka blistava budućnost.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track