ŠTO SE ČUDITE, SVE JE KLASIČNA REŽIJA! Političari koriste Đokovića kao IGRAČKU: Ovaj novinar prvi PROVALIO Australijance!
Foto: Profimedia

sve mu je odavno

ŠTO SE ČUDITE, SVE JE KLASIČNA REŽIJA! Političari koriste Đokovića kao IGRAČKU: Ovaj novinar prvi PROVALIO Australijance!

Tenis -

Skandalozno ponašanje Australijanaca prema Novaku Đokoviću po svemu sudeći nije slučajno.

Iako je Novak tek jedan od 26 igrača koji su tražili medicinsko izuzeće pred Australijan open, jedino je njemu priređen "poseban doček".

Dok javnost širom sveta iščekuje rasplet situacije u Melburnu, a koja se svodi na to da se Novaku ili odobri ulazak i učešće na turniru ili deportacija, sve su jače glasine da je cela situacija sa Novakom Đokovićem dobro režirana i da je u pitanju igra australijskih političara.

Karol Bušar, poznata teniska novinarka, oglasila se na Tviteru i postavila logično pitanje.

"Da li postoji mogućnost da svi gube razum zbog toga što je Đoković u Melburnu po izuzeću, kada već ima nekoliko igrača u gradu po tom izuzeću? Ako je guverner Viktorije toliko protiv navedenih izuzeća, zašto su dozvolili ceo proces", upitala se Bučar.

Na njeno pitanje se nadovezao nemački novinar Simon Hering.

"Novak Đoković nije svojom krivicom u centru ove kontroverze. Ali treba imati na umu da se sada koristi kao igračka za političku šalu. Premijer (Australije) Skot Morison, na primer, više nema veliku podršku", napisao je Hering.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track