VELIKI SKANDAL U MELBURNU! Kontroverzni Australijanac IGRAO ZARAŽEN?! Usred meča rekao sudiji: Biću pozitivan, videćeš! VIDEO
Foto: EPA

opet u centru pažnje

VELIKI SKANDAL U MELBURNU! Kontroverzni Australijanac IGRAO ZARAŽEN?! Usred meča rekao sudiji: Biću pozitivan, videćeš! VIDEO

Tenis -

Čak i pored silnih informacija o Novaku Đokoviću, koje se pojavljuju praktično preko celog dana, u Melburnu je druga ličnost uspela da dođe u centar pažnje.

U pitanju je Bernard Tomić, kontroverzni i problematični teniser iz Australije.

Ovog puta je dvadesetdevetogodišnjak usred meča kvalifikacija za Australijan open sudiji poručio da je ubeđen da je zaražen korona virusom.

Tomić je izgubio od Romana Safiulina rezultatom 6:1, 6:4, a nakon meča se pojavio snimak razgovora sudije i tenisera koji se očigledno nije osećao dobro.

- Sigurno ću u sledeća dva dana biti pozitivan na testiranju za koronu. Kažem vam. Platiću vam večeru ako ne budem pozitivan, a ako budem, vi ćete meni - rekao je Tomić i nastavio sa kritikama na račun organizatora:

- Ne mogu da verujem da nikoga ne testiraju. Igrači na teren dolaze nakon brzih testova u sobama. Nema PCR testiranja - poručio je Tomić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track