SRAMOTA NA AUSTRALIJSKOJ TELEVIZIJI: Evo ko su voditelji koji su na brutalan način izvređali Noleta!
Foto: Printscreen / Instagram rebeccamaddern

obrukali se

SRAMOTA NA AUSTRALIJSKOJ TELEVIZIJI: Evo ko su voditelji koji su na brutalan način izvređali Noleta!

Tenis -

Australijski voditelji Majk Amor i Rebeka Madern, postali su omraženi ne samo u Srbiji, već i u celom svetu, svuda gde ima navijača najboljeg svetskog tenisera, Novaka Đokovića

Dok se čeka konačna odluka ministra za imigraciju, Aleksa Hoka, koji ima diskreciono pravo da deportuje Novaka iz Australije bez obzira na odluku suda, na kom je Đoković odneo pobedu, za to vreme dvoje pomenutih australijskih voditelja koji rade Kanalu 7 i vode vikend izdanje vesti "Seven News Melbourne", imali su neviđeni gaf.

U pauzi između snimanja vesti, njih dvoje su neznajući da je mikrofon uključe, brutalno izvređali Novaka.

-Kada pogledamo sve, Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se**nja. Kako god da pogledaš nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kada si pozitivan, to je slagao, sigurno je bio lažan test. I posle toga je otišao u Španiju, a iz svega će uspeti da se izvuče, rekli su voditelji.

Majk Amor je inače poznati australijski novinar i prezenter vesti. U karijeri dugoj 25 godina, Amor je pokrio mnoge velike priče. Bio je na terenu u Njujorku tokom napada na "Kule bliznakinje" 11. septembra 2001.godine. Pomogao je u spašavanju australijskih turista zarobljenih u Nju Orleansu nakon uragana Katrina. Izveštavao je i sa američkih izbora kada je 2008.godine pobedio Barak Obama.

Takođe je i ratni dopisnik koji je izveštavao o libijskoj pobuni, ratu u Gazi i dva fidžijska puča. Između ostalog, pokrio je i smrt Majkla Džeksona. Bio je šef Biroa Sjedinjenih Država za "Seven news" sa sedištem u Los Anđelesu.

Osvojio je dve nagrade na dodeli nagrada za novinarstvo Južne Kalifornije 2015.godine za dva izveštaja "Seven News-a". Iste godine nagrađen je Američkom nacionalnom nagradom za novinarstvo za umetnost i zabavu Los Anđeles pres kluba za izveštavanje o smrti Robina Vilijamsa, popularnog glumca.

U avgustu 2018. godine, vratio se u Australiju nakon 17 godina provedenih u Americi kao šef Biroa Sjedinjenih Država za "Seven News". Odrastao je u gradu Bendigo, u državi Viktorija u Australiji, ima ženu koja je iz Sjedinjenih Američkih Država sa kojom ima sina.

Majkova sadašnja koleginica, Rebeka Madern, takođe iza sebe ima veliko iskustvo u svom poslu. Ona je inače poznata australijska TV voditeljka i novinarka. Radila je u "Seven Network" više od jedne decenije u periodu od 2002. - 2014.godine kao prezenter vesti i reporter.

Potom je prešla na "Nine Network" da bi se vratila opet u svoju matičnu kuću početkom ove godine, gde vodi vikend izdanje "Seven News Melbourne" sa pomenutim kolegom Amorom, koji su dospeli u žižu javnosti zbog sramnih napada na Novaka Đokovića.

Rebeka je danas u braku sa kamermanom emisije "Seven News", Trentom Milerom sa kojim ima ćerku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track