ZBOG OVIH NAPADA NOVAK JE BIO PRIMORAN DA SE OGLASI: Noletovi HEJTERI udaraju kako stignu! (FOTO)
Foto: EPA/Dave Hunt

NOLE NE DA NA SEBE

ZBOG OVIH NAPADA NOVAK JE BIO PRIMORAN DA SE OGLASI: Noletovi HEJTERI udaraju kako stignu! (FOTO)

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je primoran da se oglasi zbog napada stranih medija da je zaražen korona virusom posećivao događaje.

Đoković se noćas oglasio saopštenjem u kojem je objasnio do detalja svoje kretanje u danima kada je saznao da je potizivan na korona virus.

Na ovaj potez bio je primoran pošto je veliki broj stranih novinara, među kojima je prednjačio sada već čuveni Novakov hejter Ben Rotenberg, koji je na tviteru prezentovao dokumenta kao dokaz da je Novak zaražen koronom ugrozio veliki broj ljudi prisustvujući događajima.

"Želim da naglasim da sam se veoma trudio da osiguram bezbednost svih i svoju usklađenost obavezama na testiranju. Prisustvovao sam košarkaškoj utakmici u Beogradu 14. decembra nakon koje je saopšteno da je određeni broj osoba pozitivan na COVID 19. I pored toga što nemam simptome COVID-a, ja sam 16. decembra polagao brzi antigenski test koji je bio negativan, a iz obilja opreza, takođe sam istog dana polagao zvanični i odobren PCR test.

Sutradan sam prisustvovao teniskom događaju u Beogradu kako bih uručio nagrade deci i polagao brzi antigenski test pre odlaska na događaj, a bio je negativan. Bio sam asimptomatičan i osećao sam se dobro, a nisam dobio obaveštenje o pozitivnom rezultatu PCR testa do posle tog događaja.

Sutradan, 18. decembra bio sam u svom teniskom centru u Beogradu da ispunim dugogodišnju obavezu za intervju i fotografisanje L'Equipe. Otkazao sam sve druge događaje osim intervjua za L'Equipe", napisao je Novak u saopštenju.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track