ČUVENA BELGIJSKA TENISERKA NAGOVARA NOVAKA DA ODUSTANE: Mnogi Australijanci ne žele da ga vide kako igra!
Foto: Profimedia

MNOGI SE NEĆE SLOŽITI

ČUVENA BELGIJSKA TENISERKA NAGOVARA NOVAKA DA ODUSTANE: Mnogi Australijanci ne žele da ga vide kako igra!

Tenis -

Žastin Enan smatra da je posle svega najpametnije da Novak ne igra na predstojećem Australijan Openu (17.januar - 30.januar)

Golgota koju Novak Đoković proživljava u Australiji nastaviće se barem do nedelje, nakon što je sudija Entoni Keli "predao" slučaj Federalnom sudu u Australiji, a sve zbog toga što je ministar za imigracije, Aleks Hok odlučio da srpskom teniseru oduzme vizu za boravak u zemlji i tako iskoristi svoje diskreciono pravo.

Reakcije su počele da pristižu sa svih strana. Jedni podržavaju Đokovića i teraju ga u nameri da istera stvar do samog kraja, a sa druge strane postoje kritičari, koji smatraju da bi Novak morao da napusti Australiju.

Žastin Enan
foto: Profimedia

Na strani onih koji smatraju da Novak mora da napusti Australiju nalazi se i nekadašnja teniska šampionka, Žastin Enan. Belgijanka kaže da misli da je najbolje da Novak ne nastupi na Australijan Openu, pre svega zato što mnogi stanovnici ove zemlje sada "ne žele da ga vide".

-Mislim da je najbolje u ovom trenutku da ne igra na turniru. Kada je nešto toliko komplikovano, ne kažem da Đoković ne treba da se bori, zato što misli da je to prava stvar, ali mislim da je sada dokazano da mnogi Australijanci ne žele da ga vide kako igra. Zato je možda najbolje za sve, za tenis, za turnir, možda i za njega, da ne nastupi - rekla je Enanova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track