LJUDI, PA OVO JE LUDILO! Australijska vlada misli da ostanak Đokovića može da izazove NEMIRE i da je on PRETNJA po javno zdravlje!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

LJUDI, PA OVO JE LUDILO! Australijska vlada misli da ostanak Đokovića može da izazove NEMIRE i da je on PRETNJA po javno zdravlje!

Tenis -

Imigracioni ministar Australije Aleks Hok je u detaljnoj izjavi objasnio zbog čega je Novak Đoković drugi put ostao bez vize u Melburnu, a ovoga puta nije pomenuto medicinsko izuzeće koje je bilo ključno u prošlom navratu

Oglasila se australijska vlada! Kako donosi "The Age", izvor iz Vlade jasno govori o tome kako bi prisutstvo Novaka Đokovića u Australiji tokom dvonedeljnog grend slem turnira moglo dovesti do nemira zbog antivakserskih stavova, ali i ugrozilo zdravlja čitave tamošnje javnosti.

Ministar imigracije Aleks Hok je, kako se navodi u nastavku teksta, odluku o poništavanju vize doneo zbog toga što srpski teniser po njemu predstavlja pretnju za javno zdravlje, ali i red na ulicama australijskih gradova.

Imigracioni ministar Australije Aleks Hok je u detaljnoj izjavi objasnio zbog čega je Novak Đoković drugi put ostao bez vize u Melburnu, a ovoga puta nije pomenuto medicinsko izuzeće koje je bilo ključno u prošlom navratu.

Kurir sport

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track