PRE NEGO ŠTO ISPALITE SVE METKE U MENE... Novakova POTRESNA PORUKA preko NIKA KIRJOSA isplivala u javnost!
Foto: Profimedia

Prepiska

PRE NEGO ŠTO ISPALITE SVE METKE U MENE... Novakova POTRESNA PORUKA preko NIKA KIRJOSA isplivala u javnost!

Tenis -

Nole putem Instagrama uputio poruku zahvalnosti Niku Kirjosu

Dok se čeka konačna odluka da li će najbolji svetski teniser Novak Đoković biti deportovan iz Australije ili ne, otkrivena je jedna potresna Noletova privatna poruka.

Nju je otkrio - verovali ili ne Novakov najveći kritičar u poslednje vreme, a čovek koji ga sada zbog sporne situacije u Melburnu i brani možda i najviše od svih australijski teniser - Nik Kirjos!

Australijanac koji je, kada je video šta njegova država radi najboljem igraču sveta, rešio da stane u Đokovićevu zaštitu.

Nik Kirjos
foto: Profimedia

I, uradio je to i prošle nedelje, u emisiji "Bez granica" u kojoj učestvuje sa još dva sagovornika, a uradio je to i ove subote.

U iznova fantastičnom obraćanju javnosti, Kirjos je ovom prilikom otkrio i da mu se Novak Đoković javio putem Instagrama.

-Novak me je lično kontaktirao na Instagramu i rekao "Hvala što se zauzimaš za mene". Nije baš očekivao da ću od svih kolega baš ja da izađem u medije i stanem uz njega, započeo je australijski teniser sa iznošenjem detalja iz prepiske sa najboljim teniserom sveta.

Nik Kirjos, Novak Đoković
foto: Profimedia

A onda je Kirjos, koji je trenutno u samoizolaciji, jer se zarazio koronavirusom, naglasio koliko bi Novak samo voleo da ljudi (pre svega u Australiji) probaju da shvate šta se dešava, umesto da ga streljaju bez da se u razloge za to upuštaju.

-Evo, pročitaću vam od reči do reči šta mi je Đoković o tome napisao. Piše ovako: "(LJudi), probajte da zapravo shvatite celu situaciju, i da pritom imate bar malo objektivnosti, umesto da ispalite odmah sve metke. Na tome (što si, Kirjose, razmislio o celoj situaciji) sam ti zahvalan, otkrio je australijski teniser, a prenosi Metro.uk.

Kurir sport / Metro.uk

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track