KECMANOVIĆ DVA PUTA NA TERENU: Četvoro srpskih tenisera u sredu igraju na Australijan openu
Foto: AP

GREND SLEM U MELBURNU

KECMANOVIĆ DVA PUTA NA TERENU: Četvoro srpskih tenisera u sredu igraju na Australijan openu

Tenis -

Trećeg dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, u sredu, svoje mečeve u singlu i dublu igraće i četvoro srpskih tenisera.

Miomir Kecmanović igra u drugom kolu protiv Amerikanca Tomija Pola, meč koji je drugi na programu terena broj 17, na kome takmičenje počinje u 1.00 po srednjoevropskom vremenu.

Kecmanović će igrati i meč prvog kola u konkurenciji dublova, zajedno sa Nikolozom Basilašvilijem iz Gruzije. Njihovi protivnici biće drugi nosioci na turniru američko-britanski par Radživ Ram i Džo Solzberi. Taj meč je poslednji, četvrti, na terenu broj 13.

Dušan Lajović će u drugom kolu igrati protiv Španca Karlosa Alkarasa, treći meč na programu 1573 Arene.

Dušan Lajović
foto: EPA/JASON O'BRIEN

U prvom kolu dubla igraće Nina Stojanović, zajedno sa Rumunkom Irinom Begu, protiv švedsko-ruskog dubla Rebeke Peterson i Anastasije Potapove. Taj meč počinje od 1.00 na terenu broj 16.

Laslo Đere će zajedno sa Italijanom Stefanom Travaljom igrati u prvom kolu protiv špansko-francuskog para Roberta Karbaljesa Baene i Uga Gastona. Meč neće početi pre 3.00 na terenu broj 15.

Laslo Đere
foto: Profimedia

Na teren će u sredu i prvi nosilac, domaća teniserka Ešli Barti protiv Italijanke Lucije Bronzeti, dok će Španac Rafael Nadal u drugom kolu igrati Nemca Janika Hanfmana.

Japanska teniserka Naomi Osaka igraće protiv Amerikanke Medison Brengl, a Nemac Aleksandar Zverev protiv domaćeg igrača Džona Milmana.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track