03:42

KUĆA NOVAKA ĐOKOVIĆA NA OBALI PAVLOVAČKOG JEZERA: Komšija Portugalac razvezao jezik - progovorio kakav je Novak

ponosne komšije

NOVAK JE OVDE NAŠAO SVOJ MIR Objekat od 1.200 m2 u Sremu, a komšija Portugalac razvezao jezik: Evo šta je rekao o REKETU BROJ 1

Tenis -

Velelepna vila na obroncima Fruške gore mesto je koje reket broj jedan i najbolji sportista na svetu Novak Đoković izabrao za odmor i opuštanje.

Uz pomoć svoje porodice, u selu Pavlovci u Vojvodini napravio vilu, koja svojom veličinom ostavlja bez teksta, dok ima direktan prilaz Pavlovačkom jezeru.

Federiko Rodrigez
foto: Kurir televizija

Porodici Đoković bilo je važno da kuća bude izgrađena u prirodi na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume.

Ekipa Kurir televizije posetila je selo Pavlovce i popričala sa Novakovim komšijom Portugalcem.

Federiko Rodrigez je bivši fudbaler koji se danas radi kao fudbalski menadžer i koji nije štedeo reči hvale za najboljeg tenisera i sportistu na svetu.

Federiko Rodrigez
foto: Kurir televizija

- Novak je dobar, mislim da lepo živi ode, vreme je lepo, nema gužve. Živi se lepo i polako i ima vremena za sve. I ja sam bio fudbaler i znam šta je disciplina i kako funkcioniše sve sa putovanjima. Život je miran ovde, ja imam četvoro dece i lepo se živi - kaže Federiko za Kurir televiziju.

Bivši fudbaler naveo je da nikako ne razume zašto Novak ne može da igra na Australijan openu i da ponašanje koje su domaćini pokazali prema njemu nije nikako lepo.

Federiko Rodrigez
foto: Kurir televizija

- Novaku bi sigurno dobro došlo da dođe ovde i da samo gleda u jezero da se odmori. Ja ne razumem zašto on ne može da igra u Australiji, to nije lepo. Ja se bojim da neće moći da igra ni na Rolan Garosu, Francuzi su opasni - kaže Rodrigez i dodaje:

- Na fudbalu svakoga dana radi se test, ako je negativan, može da igra, ako nije ne može. Ja ne razumem zašto Novak ne može - rekao je Rodrigez.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

20:30

TENISERIMA ODGOVARA DA NOVAK NE IGRA! Zašto ne postoji adekvatna reakcija na slučaj Đokovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track