PROVOKATIVNIM OBLAČENJEM ZAPALILA MELBURN: Cicipasu nije bilo lako, imao je baš MOTIVISANOG protivnika!
Foto: Printscreen/Instagram

australIjan open

PROVOKATIVNIM OBLAČENJEM ZAPALILA MELBURN: Cicipasu nije bilo lako, imao je baš MOTIVISANOG protivnika!

Tenis -

Amerikanac Tejlor Fric pružio je sjajan orpor favorizovanom Grku Stefanosu Cicipasu, koji se ipak posle preokreta i pet setova plasirao u četvrtfinale u Rod Lejver areni.

Iako je noć donela i osveženje i prijatnije vreme posle paklenih vrućina koje su viđene u Melburnu tokom dana, na tribinama je atmosfera i dalje bila vrela.

Što zbog izuzetno napetog meča, gde je favorizovani Grk bio u problemu i gubio sa 2:1 u setovima, ali i zbog devojke Tejlora Frica koja se na tribinama pojavila u izuzetno provokativnom izdanju.

U pitanju je atraktivna plavuša Morgan Ridl, koja je rođena u Kaliforniji, a ima poljske korene i koja je Instgram influenserka, kao i menadžer u poslovima u svetu mode.

Ovoga puta je na meč došla u izuzetno kratkoj haljini, koja nije ostavila mnogo mašti na volju, a to očigledno dodatno motivisalo njenog dečka, pa je Cicipas pobedio uz mnogo muka i poteškoća.

Inače, Morgan često na svom profilu objavljuje provokativne fotografije, a tako je i od kako je stigla u Melburn sa svojim dečkom sa kojim je u vezi od 2020. godine.

Inače, Fric je svojevremeno već bio oženjen, a u bračne vode uplovio je još 2016. godine, kada je imao 18 godina, sa teniserkom Rakel Pedrazom. Godinu dana kasnije dobili su i sina Džordana. Ipak, rastali su se 2019. godine, ali je Fric u Morgan ponovo pronašao ljubav, a ona mu očigledno donosi i dodatnu energiju, pa na terenu pruža trenutno najbolje partije u svojoj karijeri.

Cicipas je na kraju ipak uspeo da salvi sa 3:2 u setovima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track