SUROVI KOMENTARI ZA NADALA: Navijači RAZAPINJU Rafu zbog frizure, a malo ko zna da je Španac išao na transplataciju! (FOTO)
Foto: EPA

neprikladno

SUROVI KOMENTARI ZA NADALA: Navijači RAZAPINJU Rafu zbog frizure, a malo ko zna da je Španac išao na transplataciju! (FOTO)

Tenis -

Rafael Nadal se našao na udaru navijača koji su na neprikladan način komentarisali njegovu frizuru.

Dok se Španac bori za istorijski, 21. grend slem koji mu, kako kaže, nije previše bitan, na društvenim mrežama se u velikom broju pojavljuju kritike na račun kose petog tenisera sveta.

Istina je da je Nadal tokom karijere imao uspona i padova kada je reč o frizuri, a sve zbog činjenice da mu kosa opada.

Pojavio se na ATP sceni kao tinejdžer sa bujnom dugom kosom, međutim, već 2013. godine navijači su počeli da komentarišu problem sa kojim se Rafa suočio.

Prema navodima popularnog sajta "Essentiallay sports", Rafa je 2016. godine išao na transplataciju kose 2016. godine u Španiji koja je dala rezultate.

Međutim, ubrzo je ponovo Nadal naišao na problem sa opadanjem koji je u poslednje vreme sve izraženiji.

Rafael Nadal
foto: EPA/DEAN LEWINS

Tokom ovogodišnjeg Australijan opena, navijači masovno komentarišu izgled frizure Španca.

"Brate, možemo li da pošaljemo Nadala u Tursku na transplataciju kose posle Australijan opena molim vas", "Da li Nadal aktivno gubi kosu tokom ovog meča? Kunem se da je oćelavio otkako je počeo meč", "Poštovanje za Nadala što nije išao na transplataciju", "Nadalova kosa je skoro pa nestala", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

A, pogledajte različita izdanja Rafaela Nadala tokom proteklih godina.

1 / 7 Foto: EPA

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track