OVAKO SU CICIPASA UHVATILI U PREVARI Medvedev psovao sudiju, ali je bio u pravu: Evo i dokaza, ONA je kriva za sve! VIDEO
Foto: TWITTER/PRINTSCREEN/@WWOS

hit video

OVAKO SU CICIPASA UHVATILI U PREVARI Medvedev psovao sudiju, ali je bio u pravu: Evo i dokaza, ONA je kriva za sve! VIDEO

Tenis -

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se danas u finale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je u polufinalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 7:6(5), 4:6, 6:4, 6:1.

Medvedev će se za trofej u svom drugom uzastopnom finalu u Melburnu boriti sa Špancem Rafaelom Nadalom koji je ranije danas bio bolji od Italijana Matea Beretinija u četiri seta i koji će igrati za rekordnu 21. grend slem titulu.

Rus će sutra pokušati da osvoji svoj drugi grend slem zaredom nakon osvajanja prošlogodišnjeg Ju Es Opena. Na drugoj strani, Cicipas ni iz trećeg pokušaja nije uspeo da se plasira u finale Australijan opena.

Medvedev je u finišu drugog seta prigovorio sudiji da Cicipas dobija savete svog trenera Apostolosa Cicipasa, a žučnu raspravu sa sudijom nastavio i po završetku seta.

I zaista, sudija meča je u četvrtom setu opomenuo Cicipasa za koučing, ali je bilo interesantno kako je u tome uhvaćen.

Sudiji meča je u tome pomogla koleginica, Eva Azderaki-Mur koja je Grkinja. Njoj nije bio problem da, sakrivena iza vrata pri ulasku u tunel, "snimi" kako komuniciraju otac i sin Cicipas i shvati o čemu pričaju.

Brzo je dala signal sudiji da je primetila koučing i usledila je opomena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track