GORAN ĐOKOVIĆ POTVRDIO DA ĆE NOVAK SIGURNO UČESTVOVATI NA TURNIRU U GLAVNOM GRADU SRBIJE: Biće još dosta atraktivnih igrača!
Foto: @starsport

ATP U BEOGRADU

GORAN ĐOKOVIĆ POTVRDIO DA ĆE NOVAK SIGURNO UČESTVOVATI NA TURNIRU U GLAVNOM GRADU SRBIJE: Biće još dosta atraktivnih igrača!

Tenis -

Direktor turnira biće Novakov najmlađi brat Đorđe, dok će stric Goran pomagati savetima kao iskusni sportski radnik

Goran Đoković, stric najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, izjavio je na Beogradskom sajmu da će svetski reket broj jedan sigurno igrati na ATP turniru u Beogradu, od 18. do 25. aprila ove godine.

Goran Đoković
foto: Nemanja Pančić

- Za razliku od problema u Australiji, ovde kod nas trebalo bi da bude sve u redu - našalio se Goran Đoković i dodao: - Novak je potvrdio da će sigurno učestvovati, a imamo i još dosta atraktivnih prijava, tako da ponovo očekujemo jak turnir.

Đorđe Đoković
foto: screenshot Prva tv

Direktor turnira biće Novakov najmlađi brat Đorđe Đoković, dok će Goran biti savetnik kao iskusan sportski radnik, koji je tri godine bio i direktor turnira u glavnom gradu Bugarske Sofiji.

- Na mlađima svet ostaje, pa im treba dati šansu - rekao je Goran Đoković.

Kao počasni predsednik Srpske federacije za kompanijski sport, Goran Đoković, koji je i počasni konzul Srbije u Monaku, svaku priliku u Beogradu koristi za promociju i podršku sportskim aktivnostima.

Goran Đoković
foto: Kurir sport/Goran Anđelković

Uspešan teniski turnir u Beogradu, kao i da naš teniski as Novak Đoković nastavi da osvaja turnire širom sveta, poželeli su nekadašnji ministar sporta SR Jugoslavije Velizar Đerić i Ivona Pantelić, voditeljka "Dnevnika" na RTS-u.

- Goran ima tu privilegiju da je "planetarni stric", a mi zadovoljstvo da zajedno sa nama učestvuje u organizaciji predstojećih zimskih okupljanja na Jahorini u Republici Srpskoj, gde jedna zahtevna staza nosi ime upravo po našem najvećem šampionu Novaku Đokoviću, koji je za sve nas svetac - rekao je Velizar Đerić, predsednik Srpske federacije za kompanijski sport.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track