KAŽE DA ŽELE SREĆNOG I ZDRAVOG NOVAKA: Predsednika ATP-a pitali o Đokoviću i njegovom učešću na turnirima, evo kako je odgovorio
Foto: Profimedia

Javio se Italijan

KAŽE DA ŽELE SREĆNOG I ZDRAVOG NOVAKA: Predsednika ATP-a pitali o Đokoviću i njegovom učešću na turnirima, evo kako je odgovorio

Tenis -

Očekuje se da Novak Đoković zaigra na turniru u Dubaiju koji počinje u ponedeljak, 21. februara, a pitanje je kako će izgledati sezona najboljeg tenisera sveta nakon Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Deluje da se situacija menja redovno i da neprestano stižu nove informacije o zahtevima za razne turnire i države, pa postoje sumnje da bi Đoković mogao da propusti neke od velikih turnira na kojima je tokom karijere pravio uspehe.

O tome je govorio predsednik ATP-a Andrea Faudenci, koji je potvrdio da bi Đoković trebalo da zaigra u Dubaiju.

- Novak je već planirao da igra u Dubaiju, tako da su to dobre vesti. Želimo da vidimo Novaka srećnog i zdravog, da ga gledamo kako igra - istakao je Gaudenci.

On se osvrnuo i na najave da će za masters u Monte Karlu biti obavezna vakcinacija za tenisere, međutim nije ulazio u detalje.

- Želimo najbolje igrače na najvećim turnirima i Monte Karlo je svakako jedan od njih. To je jedan od najvažnijih datuma u kalendaru. Nadamo se da ćemo imati pun kapacitet na tribinama.

Italijan je poručio i da jedva čeka da se pandemija završi.

- Nadamo se da ćemo ostaviti kovid iza sebe što je pre moguće. Iskreno, čujemo dobre vesti. Konačno vidimo svetlo na kraju tunela. Idemo u pravom smeru da ostavimo ovu užasnu pandemiju iza nas - zaključio je Gaudenci.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track