ĐOKOVIĆ NA PITANJE O NERVOZI I PSOVKAMA: Preskočiću ovo pitanje
Foto: Profimedia

ATP Dubai

ĐOKOVIĆ NA PITANJE O NERVOZI I PSOVKAMA: Preskočiću ovo pitanje

Tenis -

Skoro tri meseca je bila pauza koju je Novak Đoković napravio između dva meča.

Vratio se, međutim, kao da se u međuvremenu nije ništa dešavalo i glatko za 75 minuta savladao Italijana Lorenca Muzetija sa 2:0 (6:3, 6:3) u Dubaiju.

Novaka je publika dočekala sa oduševljenjem u Dubaiju, a on je umeo da im se zahvali sjajnom igrom na terenu!

-Bilo je divno. Nisam mogao da tražim bolji prijem. Prošlo je malo vremena od poslednjeg meča. Dobar početak sezone, najbolje moguće iskustvo za mene. Hvala vam puno što ste me ovako dočekali. Sve u svemu, pobeda u dva seta, mogu da budem zadovoljan mojom igrom, posebno jer nisam igrao skoro tri meseca. Bilo je momenata kada sam igrao jako dobro, kao i onih kada sam pravio greške zaredom. Drago mi je da sam dobio u dva seta protiv talentovanog igrača. Vetroviti su bili uslovi i bilo je nezgodno igrati.

Šesti gem drugog seta bio je najduži u meču, a Novak je spasao tri brejk lopte. Tada smo videli nervozu i poneku oštru reč od strane Novaka.

-Preskočiću odgovor - našalo se Novak, a zatim dodao: -U žaru borbe nekada moraš da izbaciš energiju iz sebe, da li si nezadovoljan igrom, sobom... ali se fokusiraš na sledeći poen. Našao sam prave servise u pravo vreme u tom važnom šestom gemu drugog seta i on je odredio dalji tok meča.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track