ĐOKOVIĆ ODRŽAO NAJNEOBIČNIJU KONFERENCIJU ZA MEDIJE: Ovo se nikad nije desilo! Za Kurir pričao kome se posebno zahvaljuje VIDEO
Foto: Profimedia

ATP Dubai

ĐOKOVIĆ ODRŽAO NAJNEOBIČNIJU KONFERENCIJU ZA MEDIJE: Ovo se nikad nije desilo! Za Kurir pričao kome se posebno zahvaljuje VIDEO

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u izjavi posle meča i pobede protiv Lorenca Muzetija je rekao da je zadovoljan načinom na koji je igrao.

Specijalni izveštači Kurira iz Dubaija: Vuk Brajović i Violeta Đorđević

03:39

ĐOKOVIĆ ODRŽAO NAJNEOBIČNIJU KONFERENCIJU ZA MEDIJE

Đoković je održao jednu od najneobičnijih konferencija za medije, pošto je ona održana pod vedrim nebom.

ATP ne dozvoljava da igrači budu sa većim brojem ljudi u zatvorenom duže od 15 minuta, pa su upriličili konferenciju na otvorenom, tačnije na travnjaku gde se igrači istežu. Dodatni problem pravi jak vetar koji duva u Dubaiju.

Đoković je posebno istakao doček i podršku navijača, te je dodao da nije mogao da bira bolje mesto za početak sezone. Na pitanje izveštača Kurira, kako se osećao Novak je odgovorio.

-Zahvalio bih se publici na izvanrednoj atmosferi i podršci koju sam dobio večeras. Priželjkivao sam naravno da me dočekaju na najbolji mogući način i to je bio slučaj. Premašili su i prevazišli moja najbolja očekivanja. Hvala srpskoj zajednici, bilo je dosta trobojki na tribinama. Naravno, bilo je puno internacionalnih navijača. Dali su mi izvanredan osećaj i vetar u leđa da započnem meč na najbolji mogući način. Što se tiče igre, uvek mogu bolje ali treba da budem zadovoljan jer se nisam takmičio skoro tri meseca. Uzimajući u obzir okolnosti i sve što sam proživeo u poslednjih mesec dana uticalo je na neki osećaj pred izlazak na teren. Trudio sam se da vratim svoje misli i izvučem najbolje. U tome sam uspeo osim u nekim momentima kada je opao nivo igre i kada sam pravio neiznuđene greške - rekao je Đoković na pitanje izveštača Kurira.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track