POTPUNO SUPROTNO OD NADALA: Tonijev pulen IZNENADIO REČIMA O ĐOKOVIĆU! Dok Rafin stric pljuje, evo šta o Novaku kaže Feliks!
Foto: Profimedia, AP/Daniel Cole, EPA/ALI HAIDER

šta će mu toni reći?

POTPUNO SUPROTNO OD NADALA: Tonijev pulen IZNENADIO REČIMA O ĐOKOVIĆU! Dok Rafin stric pljuje, evo šta o Novaku kaže Feliks!

Tenis -

Više smo čitali i slušali napade na Novaka Đokovića zbog odluke da ne primi vakcinu i da sa takvim statusom dođe u Australiju pred Australijan open, ali sada su stigle velike reči podrške i to, možda od neočekivane osobe.

Feliks Ože-Alijasim (21), kanadski teniser, u potpunosti je podržao Đokovića i poručio je da Srbin nije jedini teniser koji nije primio vakcinu.

Ono što bi moglo da se okarakteriše kao čudno, jeste činjenica da je trener mladog Kanađanina Toni Nadal koji je ove godine često pričao o Đokoviću.

- Drago mi je što ga opet vidim na terenu. Što se tiče vakcinacije, mislim da je on to stvarno dobro objasnio. Uostalom, nije on jedini... Svako je slobodan da radi šta želi i to moramo da poštujemo. Sigurno svako od nas poznaje nekoga među prijateljima ili u porodici ko ne želi da se vakciniše - poručio je Kanađanin i dodao:

- Mislim da Đoković stvarno prihvata sankcije koje ima zbog svojih stavova. Morate da budete slobodni da radite ono što želide i da snosite posledice. Za mene je to sasvim u redu.

Međutim, za njegovog trenera, očigledno nije u redu. Toni Nadal je koristio svaku priliku da pljuje po Novaku i njegovom izboru, a kao da to nije bilo dovoljno neumesno, stric petog tenisera sveta nedavno je udario i po porodici Đoković.

Očigledno je da sa mladim teniserom nema isti pogleda na situaciju srpskog tenisera, ali deluje da dobro funkcioniše njihova saradnja s obzirom na to da je Ože-Alijasim nedavno stigao do devetog mesta na ATP listi, što je njegov najbolji plasman.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track