RADNICI KAFETERIJE OTKRILI KAKAV JE NOLE: Često svrati SA DECOM, omiljeno jelo mu je OVO i košta 5 evra! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Profimedia

ZAPOSLENI OTKRILI

RADNICI KAFETERIJE OTKRILI KAKAV JE NOLE: Često svrati SA DECOM, omiljeno jelo mu je OVO i košta 5 evra! (FOTO)

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković često svrati u jedan restoran u Marbelji čiji radnici su odlučili da otkriju šta jede i kako se ponaša kada ih poseti.

Novak svaki slobodan trenutak provodi u porodičnoj kući u Marbelji, pa stanovnici ovog toplog španskog letovališta često imaju priliku da vide drugog tenisera sveta u šetnji, ali i kafeteriji španskog teniskog kluba iz ovog grada.

Marbelja
foto: Royal Tennis Club

Na meniju se nalazi veliki broj jela, pogotovo onih veganskih koje Novak preferira, a izdvajaju se zeleni proizvodi, bademovo i kokosovo mleko, avokado, voće, spanać, prenosi "TennisWorldUSA".

Zaposleni u ovom objektu otkili su da je Novakovo omiljeno jelo sa veganskih menija kolač od banane koji se pravi bez šećera, a košta pet evra.

Marbelja
foto: Pritnscreen

A o Noletu - samo reči hvale.

Jedan od radnika je priznao da je veliki navijač Rodžera Federera, ali smatra da je Đoković najveći igrač svih vremena, dok je drugi zaposleni stao u Novakovu odbranu kada je u pitanju vakcinacija.

"Ne razumem stvarno zašto su se ljudi okomili na njega kada je u pitanju vakcina. I ja smatram da mora da se poštuje svačija sloboda", jasan je on.

Marbelja
foto: Royal Tennis Club

Zaposleni u kafeteriji su takođe dodali da je Novak jednostavan čovek, korektan i pristojan, skorman i vredan. Istakli su i da je veoma koncentrisan kada dođe da trenira, ali da se uvek ponaša kao svaki član kluba. Takođe, naveli su da obično dolazi sa decom i da se tamo igra sa njima.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track