NOVAK NA UDARU ZBOG POSETE PIRAMIDAMA: Dok drugi igraju tenis, on ide kod OBMANAgića! PLJUŠTE NEGATIVNI KOMENTARI!
Foto: Kurir TV, Zorana Jevtić, Printscreen

Neočekivano

NOVAK NA UDARU ZBOG POSETE PIRAMIDAMA: Dok drugi igraju tenis, on ide kod OBMANAgića! PLJUŠTE NEGATIVNI KOMENTARI!

Tenis -

Lavina negativnih komentara na račun Đokovićeve posete Bosanskim piramidama u Visokom

Novakova poseta Bosanskim piramidama izazvala je veliki broj reakcija. Uglavnom: negativnih.

Odluka da nema ništa od američke turnije teško je pala svim Đokovićevim navijačima, pa su im zbog toga zasmetale njegove naredne aktivnosti. Naime, nikad veći broj negativnih komentara na jednu vest o Novaku nije stigao nego što je to bio slučaj kada je objavljen njegov dolazak kod Semira Osmanagića. Išao je Nole već četiri puta u posetu ovom mestu, ali nijednom nije ovako odjeknulo. Brojni komentari koji su usledili na društvenim mrežama i sajtovima nisu baš bilo blagonakloni:

- E, moj Nole, umesto da si u Americi na turniru ti se zamajavas sa glupostima - glasio je jedan u nizu komentara koji su imali istu poentu.

Piramide Sunca, Bosanske Piramide
foto: Youtube

Udarili su oni koji prate Novaka i na račun Semira Osmanagića nazivajući ga "obmangićem".

- Kakve to piramide imaju u Bosni? Rođen, odrastao i bio vozač, a nikad nisam čuo, ni video te piramide pre rata. Izmislili nešto i reklamiraj. Bosna je puna običnih brda kao i Srbija.

Utisak je da se ljudi generalno previše bave Novakovim životom i ocenjuju svaki njegov potez. Nismo baš navikli da iz Srbije stižu kritike na račun onoga što Đoković čini. Idealizovanje Noleta i pravljenje od njega osobe kakvu bi želeli da on bude dovodi do komentarisanja svakog njegovog koraka.

Tako smo došli do toga da se upravo iz naše zemlje, verovatno po prvi put, više negativnih nego pozitivnih komentara čuje i piše o jednom Novakom potezu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track