KECMANOVIĆ PRED USPEHOM KARIJERE! Miša prestigao Federera, ali tu NE STAJE! Evo kada Srbin igra protiv tinejdžerske senzacije
Foto: AP

srećno

KECMANOVIĆ PRED USPEHOM KARIJERE! Miša prestigao Federera, ali tu NE STAJE! Evo kada Srbin igra protiv tinejdžerske senzacije

Tenis -

Miomir Kecmanović, najbolji srpski teniser u 2022. godini, u noći između četvrtka i petka igraće za polufinale mastersa u Majamiju.

Protivnik trenutno 48. teniseru sveta je osamnaestogodišnji Španac, Karlos Alkaraz 16. teniser na ATP listi koji je više puta pokazao da ga čeka blistava budućnost u tenisu.

Meč Španca i Kecmanovića trebalo bi da počne u 1 sat posle ponoći, a ukoliko bi nastavio sa odličnim rezultatima i uspeo da napravi iznenađenje protiv favorizovanog Alkaraza, Kecmanović bi napravio najbolji rezultat i prvi put u karijeri bi se plasirao u polufinale jednog masters turnira.

Karlos Alkaraz
Karlos Alkarazfoto: AP

Očekuje se novi napredak Srbina na ATP listi.

Sigurno je da će od ponedeljka Kecmanović biti ispred Rodžera Federera, a u slučaju pobede protiv Španca, Miomir bi izjednačio najbolju poziciju u karijeri, odnosno 38. mesto.

Tako bi prestigao i Filipa Krajinovića i postao drugi reket Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track