FANTASTIČNA VEST ZA ĐOKOVIĆA PRAVO IZ NADALOVOG UPORIŠTA! Grad koji je šokirao svet posle DRAME U AUSTRALIJI oduševio navijače
Foto: EPA/Kiko Huesca

idemo!

FANTASTIČNA VEST ZA ĐOKOVIĆA PRAVO IZ NADALOVOG UPORIŠTA! Grad koji je šokirao svet posle DRAME U AUSTRALIJI oduševio navijače

Tenis -

Nakon što zbog je odigrao samo jedan turnir u celoj 2022. godine, Novak Đoković bi mogao da veže četiri turnira na šljaci pre Rolan Garosa.

Za početak, iz Madrida stižu lepe vesti.

Đoković je prijavljen za učešće na mastersu u prestonici Španije.

Nakon mastersa u Monte Karlo gde se Novak uveliko priprema, najbolji srpski teniser će igrati na Srbija openu u Beogradu, a potom sledi turnir u Madridu.

Đoković je osvojio ovaj turnir poslednji put kada je na njemu igrao, tačnije 2019. godine. Zbog pandemije koronavirusa u Madridu nije bilo tenisa 2020, dok prošle godine Novak nije igrao na turniru koji je osvajao tri puta (2011, 2016, i 2019. godine).

Zanimljivo je da je u reklamiranje ovogodišnjeg izdanja turnira počelo u februaru, a interesantne su bile scene iz Madrida kada je grad bio oblepljen posterima Novaka Đokovića i to neposredno nakon drame u Australiji kada se širom sveta nagađalo na kojim će turnirima Srbin moći da igra.

Zanimljivo će biti videti Novaka opet u gradu u kojem je Rafael Nadal dominantan sa pet titula.

A nakon tri mastersa i turnira iz serije 250 u Beogradu, Đoković će u Parizu na Rolan Garosu pokušati da odbrani titulu iz prošle sezone kada je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa nakon što je imao dva seta zaostatka.

Turniri na kojima bi Novak Đoković trebalo da igra:

Masters Monte Karlo od 10. do 17. aprila

Srbija open (250) od 18. do 24. aprila

Masters Madrid od 1. do 8. maja

Masters Rim od 8. do 15. maja

Rolan Garos od 22. maja do 5. juna

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track