MAMA BEKER ZABRINUTA ZA SINA, POSLE ODLUKE SUDA: Uvek ću biti uz njega, šta god da se desi! Moj Boris je divan!
Foto: Printskrin/Instagram

bojazan

MAMA BEKER ZABRINUTA ZA SINA, POSLE ODLUKE SUDA: Uvek ću biti uz njega, šta god da se desi! Moj Boris je divan!

Tenis -

Starica od 86 godina teško podnela činjenicu da je njen naslednik osuđen zbog neplaćanja poreza u Velikoj Britaniji

Sportsku javnost zatresla je vest da je legendarni nemački teniser Boris Beker (54) proglašen krivim pred krunskim sudom u Sautvorku zbog utaje poreza.

Boris Beker
foto: Profimedia

Njegova majka Elvira Beker koja ima 86 godina komentarisala je krivični proces protiv njenog sina u razgovoru za nemački list "Bild". Iako se Boris kloni medija i izjava, njegova majka nema strah od novinara.

- Malo se plašim onoga što dolazi - rekla je Elvira Beker.

Boris Beker, Elvira Beker
foto: Printskrin/Instagram

Kako piše "Bild" simpatična starica je veroma zabrinuta. Novina piše da jedva da spava i da je veoma nervozna. Ukratko, prolazi kroz pravu noćnu moru. Iako se trenutno nalazi u svom domu u Lajmenu, u blizini Hajdelberga, proteklih dana pomno je pratila vesti i izveštavanje sudskog saslušanja njenog sina u Londonu. Takođe je bila u redovnom kontaktu sa Borisom.

- Sin me često zove i smiruje me.

Uprkos svemu, mama Beker je jasna i kaže da je uz svog sina, šta god da bude. Daje mu punu moralnu podršku.

- Stojim uz Borisa! Šta god da se desi! On jeste i uvek će biti moj sin! Nadam se da moj Boris neće morati da ide u zatvor. On je vrlo pristojan momak - rekla je Elvira Beker.

Boris Beker
foto: EPA/ARMANDO BABANI

Boris Beker je dugi niz godina bio trener najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića. Nemac je od strane britanskog suda osuđen da je sakrio imovinu vrednu milione funti, uključujući dva trofeja Vimbldona, kako bi izbegao plaćanje dugova. Boris Beker proglasio je bankrot 21. juna 2017. zbog neisplaćenog duga od više od 3.000.000 funti na svom imanju na Majorki u Španiji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track