ĐOKOVIĆEV BIOGRAF OBJAVIO ŠOKANTNE DETALJE: Vajda je raskinuo sa Novakom i zbog vakcinacije! O tome se žestoko raspravljalo
Foto: Starsport©

Detalji razlaza

ĐOKOVIĆEV BIOGRAF OBJAVIO ŠOKANTNE DETALJE: Vajda je raskinuo sa Novakom i zbog vakcinacije! O tome se žestoko raspravljalo

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rastao se prošlog novembra sa dugogodišnjim trenerom Marijanom Vajdom. Ta informacija je objavljena tek 1. marta, ali je obrazloženo da je prekid saradnje dogovoren tokom ATP finala u Torinu.

Austrijanac Danijel Mikš, Đokovićev biograf i autor knjige "Novak Đoković - život u ratu", progovorio je o nekim detaljima.

On je za "Sport 1" pričao o Novakovom životu, svim njegovim usponima i padovima, a posebno se dotakao odnosa Vajde i Đokovića.

Danijel Mikš je prošle godine izjavio da postoji mogućnost da se Đoković vakciniše.

- Bilo je veliko uzbuđenje kada sam na Servus TV rekao da Đoković razmišlja o vakcinaciji. Onda se pokrenula pomika o tome na Tviteru od Đokovićevih navijača. Oni su pisali da to Novak nikada ne bi uradio. Dve nedelje kasnije usledio je intervju za Bi-Bi-Si, u kojem je Đoković izjavio da neće biti vakcinisan i da je spreman da odustane od turnira. Posle toga su svi ponovo pisali "vidite, to je bilo totalno sr*nje" - ali nije.

Zatim je progovorio o raskidu saradnje našeg tenisera i Marjana Vajde.

- Znam da je to bio jedan od razloga što je Marijan Vajda raskinuo. O tome se žestoko raspravljalo i Vajda je na pitanje vakcinacije gledao drugačije. Snažno mu je savetovao da se vakciniše - izjavio je Mikš.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track