ŽELI TITULU U SVOJOJ ZEMLJI: Novak stigao u Beograd i odradio trening! (VIDEO)
Foto: Starsport

serbia open

ŽELI TITULU U SVOJOJ ZEMLJI: Novak stigao u Beograd i odradio trening! (VIDEO)

Tenis -

U ponedeljak u prestonici naše zemlje počinje teniski spektakl - Serbia open!

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, neće imati nimalo lak zadatak da dođe do titule u rodnom gradu, jer ćemo na terenima Sportskog centra Milan Gale Muškatirović gledati neka od trenutno najvećih imena svetskog tenisa - Dominika Tima, Andreja Rubljova, Karena Hačanova, Aslana Karaceva, Fabija Fonjinija...

Nole je nakon neuspeha u Monte Karlu stigao u Beograd i odmah započeo pripreme za Serbia open. Na zvaničnom Instagram profilu turnira pojavio se video snimak njegovog sparing meča sa talentovanim Hamadom Međedovićem.

Podsetimo, turnir u prestonici Srbije igra se od 18. do 24. aprila, Novak je prvi nosilac i slobodan je u prvom kolu, a u drugoj rundi će odmeriti snage sa boljim iz duela Međedović - Đere.

Serbia open je ATP turnir iz serije 250, nagradni fond turnira je 534.555 evra, a aktuelni šampion Italijan Mateo Beretini nije među učesnicima, pa će Beograd ove godine sigurno dobiti novog šampiona.

Novak je 2021. zaustavljen u polufinalu, pa ima sjajnu priliku da sakupi važne bodove kako bi još neko vreme ostao na čelu ATP liste.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track