ŠARAPOVA OBJAVILA NAJLEPŠU VEST: Uskoro ću postati majka! Lepa Ruskinja pokazala stomačić!
Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

stižu rode

ŠARAPOVA OBJAVILA NAJLEPŠU VEST: Uskoro ću postati majka! Lepa Ruskinja pokazala stomačić!

Tenis -

Lepa Ruskinja informaciju objavila na svoj 35. rođendan

Marija Šarapova, nekada najbolja teniserka na svetu, objavila je najlepše vesti, da je trudna i da će za koji mesec postati majka.

Marija Šarapova
foto: EPA/NIC BOTHMA

Lepa Ruskinja ovu vest objavila je sinoć na svoj 35. rođendan, na svom instagram profilu. Vernim pratiocima, a njih ima 4,2 miliona, pokazala je sreću i trudnički stomačić.

- Dragoceni počeci!!! Jesti rođendansku tortu za dvoje oduvek je bila moja specijalnost - napisala je Šarapova uz fotografiju snimljenu na plaži na kojoj pozira nasmejana i rukama se drži za stomačić.

Marija Šarapova
foto: Profimedia

Marija Šarapova se nedavno udala za britanskog biznismena Aleksandera Gilkesa koji je otac deteta. Ona se iz sveta tenisa povukla 2020. godine, kao jedina Ruskinja koja je osvajala grend slem trofeje. Dva puta je bila pobednik Rolan Garosa (2012, 2014), a po jednom Australijan opena (2008), Vimbldona (2004) i Njujork opena (2006). Ukupno ima 36 osvojenih WTA turnira.

Marija Šarapova, Novak Đoković
foto: Profimedia

Zanimljivo, Marija Šarapova je u finalu Melburna 2008. godine pobedila našu Anu Ivanović. Inače je veliki prijatelj sa najboljim teniserom na svetu Novakom Đokovićem.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track