NOLE, ČI-ČI-ČI, LE-LE-LE! Iz Južne Amerike ZBOG ĐOKOVIĆA došao u Beograd! Obratio se Novaku NA ŠPANSKOM i oduševio reakcijom VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

HIT SCENA!

NOLE, ČI-ČI-ČI, LE-LE-LE! Iz Južne Amerike ZBOG ĐOKOVIĆA došao u Beograd! Obratio se Novaku NA ŠPANSKOM i oduševio reakcijom VIDEO

Tenis -

Novak Đoković je u petak imao slobodan dan na Serbia open turniru, ali je izdvojio vreme da se posveti navijačima.

Najbolji teniser sveta se družio sa fanovima u teniskom kompleksu na Dorćolu, a osim što je okupio veliki broj navijača svih uzrasta, brojni novinari su ispratili dešavanje pred polufinalni meč.

Neki od predstavnici medija su stigli iz inostranstva, a među onima koji izveštavaju sa turnira u Beogradu, nalaze se novinari iz Južne Amerike. Pored Argentinaca, zainteresovani su za dolazak u Srbiju bili i Čileanci, a Matijas Alarkon, novinar koji je stigao iz Čilea uspeo je da se zabavi sa prvim teniserom sveta.

- Či-či-či, le-le-le, viva Čile - poručio je najpre Alarkon, a potom za njim i Novak, koji je očigledno bio spreman i upoznat sa poznatim navijačkim skandiranjem u Čileu.

Nakon slobodnog dana, Đoković, koji je na prva dva koraka imao teške mečeve u tri seta protiv Lasla Đerea i Miomira Kecmanovića, u subotu od 14 časova će izaći na teren zajedno sa Karenom Hačanovom, ruskim teniserom koji je do polufinala stigao pobedom nad Tijagom Monteirom nakon što mu je u drugom kolu zemljak Safiulin predao meč bez izlaska na teren.

U drugom polufinalu, nakon što svoj meč završe Đoković i Hačanov, igraće Fabio Fonjini i Andrej Rubljov.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track