ONA JE DEVOJKA ŠPANSKE TENISKE ZVERI: Karlos Alkaraz zaljubljen je u koleginicu do UŠIJU, ima samo jedna fotka na kojoj se LJUBE
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram

emotivac

ONA JE DEVOJKA ŠPANSKE TENISKE ZVERI: Karlos Alkaraz zaljubljen je u koleginicu do UŠIJU, ima samo jedna fotka na kojoj se LJUBE

Tenis -

Osvajač mastersa u Madridu vešto od javnosti skriva svoj privatni život

Karlos Alkaraz, mladi španski teniser, pobrao je simpatije celog sveta posle trijumfa na mastersu u Madridu. Nije mala stvar pobediti Novaka Đokovića, Rafu Nadala i Aleksandra Zvereva, a onda uzeti trofej.

Karlos Alkaraz, Karlos Alkaras
foto: EPA/JUANJO MARTIN

Španac se tako iznenada našao u žiži svetske javnosti. Nema medija u svetu koji nije napisao makar jedan tekst o njemu. Privatni život Karlos Alkaraz (19) drži podalje od javnosti, međutim, španski novinari su otkrili da je zaljubljen.

Marija Gonzales Himenez
foto: Printskrin/Instagram

Njegova izabranica je Marija Gonzales Himenez, španska teniserka, koja dosad nije imala većeg uspeha u karijeri. Ona je tri godine starija od Karlosa. Oboje su rođeni u Mursiji i počeli su da igraju tenis u klubu "Murcia Club de Tenis". Odigrala je Marija nekoliko slabije rangiranih ITF turnira. Njih dvoje gotovo se nikada nisu pojavili zajedno u javnosti.

Na društvenim mrežama nemaju nijednu zajedničku fotografiju, ali postoji jedna koju vam objavljujemo i na kojoj Karlos ljudi Mariju.

Karlos Alkaraz
foto: Printskrin/Instagram

"Teniska zver", kako su španski novinari dali nadimak Karlosu Alkarazu, svoju naklonost prema Mariji ne krije u komentarima na društvenim mrežama, gde jasno svojoj dragoj kaže koliko mu je draga i koliko je voli.

Karlos Alkaraz
foto: Printskrin/Instagram

- Nedostaješ mi!

- Ti si moja devojka!

- Najlepša si od svih!

Karlos Alkaraz
foto: Printskrin/Instagram

To su samo neki od komentara koje zaljubljeni Karlos ostavlja ispod fotografija svoje drage.

Karlos Alkaraz trenutno je šesti teniser na svetu, ima osvojene četiri ATP titule, u Rio de Žaneiru, Majamiju, Barseloni i Madridu. Prošle godine u ovo vreme bio je 114. na svetu. Dosad je u karijeru zaradio 5.450.000 dolara, samo ove godine 3.700.000 dolara.

Karlos Alkaraza nosi nadimak Karlito, ima trojicu braće, Alvara koji stariji od njega, te Serhija i Haimea koji su mlađi. Tenis je počeo da igra sa četiri godine i uvek je imao podršku oca Karlosa i majke Virhinije Garfije. Njegov trener je bivši španski teniser Huan Karlos Ferero.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track