NOVAK NE ŽELI PROTIV VAJDE: Pisao sam mu pre par dana, nije mi bilo svejedno!
Foto: @starsport

iskreno

NOVAK NE ŽELI PROTIV VAJDE: Pisao sam mu pre par dana, nije mi bilo svejedno!

Tenis -

Da li ćemo prvi put videti Novaka i Vajdu na suprotnim stranama?

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izbrio je plasman u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je na startu trunira ubedljivo savladao Japanca Jošihita Nišiku sa 6:3, 6:1, 6:3.

Već u drugom kolu protivnik bi mogao da mu bude Aleks Molčan, novi pulen doskorašnjeg Noletovog trenera Marjana Vajde.

Ukoliko Molčan danas savlada Argentinca Federika Koriu, igraće u narednoj rundi protiv Novaka, koji je priznao da ne priželjkuje taj susret.

"Pisao sam Marjanu pre par dana i videli smo se juče i danas. Kad sam video žreb, nije mi bilo svejedno. Ne znam kako ću se osećati na terenu, Molčan je protivnik za mene kao bilo koji drugi, međutim, Marjana nikada nisam imao u protivničkom taboru. To iskreno ne priželjkujem", iskren je Đoković.

Podsetimo, Posle 15 godina, 361 nedelje na prvom mestu ATP liste, 20 grendslem titula, 86 turnira, Srbin i Slovak su nedavno odlučili da prekinu saradnju.

Biće zanimljivo videti kako će se ponašati Novak Đoković, ali i Marjan Vajda, sada po prvi put budu na suprotnim stranama, otkada i zvanično ne sarađuju. Jasno je da slovački trener najbolje od svih zna sve vrline, ali i mane prvog reketa na ATP listi, jer su njih dvojica imali prethodnih godina više porodični, nego partnerski odnos.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track