02:48

NADAL IDE NA PATETIKU? Ne odgovara mu vreme meča sa Noletom PA POKUŠAVA DA MANIPULIŠE? Stručnjak otkrio kojim se izgovorima služi

finale pre finala

NADAL IGRA NA PATETIKU? Ne odgovara mu vreme meča sa Noletom PA POKUŠAVA DA MANIPULIŠE? Stručnjak otkrio kojim se izgovorima služi

Tenis -

Vuk Brajović, teniski stručnjak, otrkio je u jutarnjem programu Kurir televizije sve detalje atmosfere u Parizu pred početak, kako mnogi kažu finala pre finala na Rolan Garosu, tj. meča između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Brajović je istakao da su se iz Nadalovog tima mogle čuti žalbe na račun vremena za koje je zakazan meč, a nisu izostali ni emotivni apeli Rafe.

Vuk Brajović
foto: Kurir televizija

- Svi su mišljenja da je Novak blagi favorit u odnosu na Rafaela Nadala. Puno manervisanja je oko termina i uslova. Čuli smo i jedan zanimljiv, emotivni apel Nadala da je ovo možda i njegov poslednji meč, da njegova povreda nosi jednu neizvesnost iz dana u dan. To je možda bilo i malo kalkulisano da bi se pridobila publika, što nije potrebno. Neće ovo biti prvi put da se Novak bori i protiv publike i protiv protivnika i nadamo se uspeti da se izbori protiv svih - kaže Vuk Brajović.

Voditeljku jutarnjeg programa Kurir televizije, Olju Lazarević najviše je zanimalo na koga će dalje ići pobednik meča Đoković-Nadal, teniski analitičar istakao je da će to biti pobednik iz meča Alkaraz-Zverev.

Vuk Brajović
foto: Kurir televizija

- Velika većina predviđa da će Alkaraz biti favorit, u slučaju da Đoković i Nadal odigraju dug meč. Njega vide kao budućeg osvajača grend slema i jednog od vodećih u najnovijoj generaciji tenisera - kaže Brajović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:27

Brajović otkrio šta je Novak radio posle izgubljenog meča u Dubaiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track