NADAL DO TITULE POD INJEKCIJAMA: Bolje da ne znate koliko sam ih primio!
Foto: EPA/Cristophe Petit Tesson

rolan garos

NADAL DO TITULE POD INJEKCIJAMA: Bolje da ne znate koliko sam ih primio!

Tenis -

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je Rolan Garos u Parizu.

On je u finalu savladao Norvežanina Kaspera Ruda (6:3, 6:3, 6:0) i tom pobedom stigao do 22. Grend slem titule čime je pobegao Novaku Đokoviću i Rodžeru Federeru (20).

"Kaspere, stvarno je zadovoljstvo igrati sa tobom. Bio si sjajan i želim da ti čestitam. Ove dve nedelje su naročito bile važne za tebe. Srećan sam zbog tebe i tvoje porodice i želim vam sve najbolje. Takođe, moja porodica i tim. Mnoge stvari su se desile i ne mogu dovoljno da vam zahvalim. Kada su povrede u pitanju ništa ne bih mogao bez podrške i odavno bih bio u penziji. Veliko hvala svima. Ovo je najbolji turnir na svetu, hvala svima koji ga omogućuju", rekao je Nadal.

Rafael Nadal
foto: Profimedia

Nadal je priznao da je primio injekciju u stopalo pre finalnog meča

Igrao sam bez ikakvog osećaja u stopalu. Stopalo mi je bilo potpuno utrnulo, samo tako sam i mogao da nastupim. Imao sam doktora ovde sa mnom, ne znam kako da kažem na engleskom šta smo tačno uradili, ali igrao sam bez osećaja u stopalu. Sa injekcijom u nerv, da bi stopalo 'zaspalo', zato sam mogao da igram"“ rekao je Nadal.

Na pitanje koliko je primio injekcija Nadal je odgovorio

"Bolje da ne znate koliko",

Analizirao je sve kroz šta je prošao.

"Za mene je veoma teško da opišem osećanja koja imam. Svakako nisam nikada verovao da ću opet biti ovde, biti konkurentan, još jednom u finalu. To mi sve mnogo znači. Ovo je bilo neverovatno putovanje i vaša podrška sa tribina je bila isto takva. Veliko hvala na podršci", izjavio je Nadal i naposletku dodao:

"Ne znam šta može da se dogodi u budućnosti, boriću se,"

Kurir sport

Bonus video:

02:48

NADAL IDE NA PATETIKU? Ne odgovara mu vreme meča sa Noletom PA POKUŠAVA DA MANIPULIŠE? Stručnjak otkrio kojim se izgovorima služi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track