ANA IVANOVIĆ BLISTALA U PARIZU: Srpska lepotica bila u centru pažnje na ženskom finalu, nežni dodiri sa suprugom!
Foto: Profimedia

rolan garos

ANA IVANOVIĆ BLISTALA U PARIZU: Srpska lepotica bila u centru pažnje na ženskom finalu, nežni dodiri sa suprugom!

Tenis -

Naša poznata teniserka je jedini put osvojila gren slem upravo u Parizu, gde je trijumfovala 2008. godine!

U subotu su se na tribinama ženskog finala Rolan Garosa, na meču između Ige Švjontek i Koko Gof, obreli i supružnici - Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger. Par je uživao u meču, strastveno navijao, ali su i razmenjivali nežne poglede i poneki dodir. Prelepa Ana je posebno vezana za ovoj turnir, jer se radi o jedinom gren slemu na kojem je trijumfovala 2008. godine.

Ana Ivanović
foto: Profimedia

Ipak, pažnju je posebno privuklo prelepo, romantično Anino izdanje, koja je još jednom posvedočila da je prava zaljubljenica u modu.

Proslavljena teniserka blistala je u ženstvenoj, beloj haljini na tanke bretele, koja je u donjem delu ukrašena efektnim, cvetnim printom u ljubičastim i žutim tonovima.

Gornji deo je napravljen od bele čipke, a haljinu krasi i smeo prorez koji je otkrio Anin vitak struk. Komadi sa izazovnim izrezima su veliki hit sezone - zanimljivi su i daju posebno atraktivan pečat svakom autfitu, a Ana nam je dokazala da ovaj trend uopšte ne mora da bude vulgaran.

Ona je kombinaciju upotpunila skupocenim ručnim satom i diskretnim naušnicama, kao i tašnom koja se nosi preko ramena. Po običaju - nosila je minimum šminke, a svoju dugu, bujnu kosu vezala je u nizak rep.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track