OVO MOŽE SAMO MEDVEDEV Šokantno je poražen dan pre UZIMANJA TRONA OD ĐOKOVIĆA, nakon meča se obratio protivniku i evo šta je rekao
Foto: Profimedia

TO JE NJEGOV STIL

OVO MOŽE SAMO MEDVEDEV Šokantno je poražen dan pre UZIMANJA TRONA OD ĐOKOVIĆA, nakon meča se obratio protivniku i evo šta je rekao

Tenis -

Potpuno neočekivani ishod finala turnira u Hertogenbošu dobili smo samo dan pre nego što će Danil Medvedev postati najbolji teniser sveta

Rus će u ponedeljak preuzeti prvo mesto na ATP listi od Novaka Đokovića, a ljubitelji belog sporta šokirani su njegovim porazom u borbi za trofej u Holandiji.

Od njega je u dva seta 6:4, 6:1, bio bolji domaćin Tim van Rijthoven, 205. teniser sveta posle samo sat vremena igre.

Danil je reagovao u svom stilu i nakon finala je uputio nekoliko reči Holanđaninu, a malo ko bi koristio reč koju je Rus iskoristio.

- Prvo ATP takmičenje u karijeri, prvo finale i ti uništiš drugog igrača sveta. Mora da je dobar osećaj - rekao je Medvedev uz osmeh.

Ruski teniser bi trebalo da zaigra na turniru u Haleu iz serije 500, koji je kao i onaj u Hertogenbošu teniserima služi kao priprema za Vimbldon, ali ne i za Medvedeva ove sezone.

Dvadesetšestogodišnjak nema pravo nastupa na trećem grend slemu u sezoni zbog odluke turnira zajedno sa vladom Velike Brtitanije da zabrani učešće svim teniserima i teniserkama iz Rusije i Belorusije zbog sukoba u Ukrajini.

Medvedev je prošle sezone ostvario svoj najbolji rezultat na trećem grend slemu u sezoni kada je stigao do četvrtog kola.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track