NOVAKA I DALJE PROGONE DEMONI! Čuvena teniserka ZAPALILA TENISKI SVET izjavom o Đokoviću: Sahraniće ih sve pobedom na Vimbldonu!
Foto: Starsport

OZBILJNE REČI

NOVAKA I DALJE PROGONE DEMONI! Čuvena teniserka ZAPALILA TENISKI SVET izjavom o Đokoviću: Sahraniće ih sve pobedom na Vimbldonu!

Tenis -

Amerikanka je ubeđena da će Novak četvrti uzastopni put osvojiti Vimbldon

Prvi meč na grend slemu u Londonu Đoković će igrati u ponedeljak protiv Sunvu Kvoma iz Južne Koreje, a sudeći po najavama čuvene američke teniserke, Pem Šrajver, koja sada radi kao teniski analitičar, ne samo da će na u prvom kolu pobediti Kvoma, već će otići i do samog kraja turnira.

"Verujem da će Novak Đoković uspeti da pronađe način kako da osvoji Vimbldon, uprkos tome što su ga demoni Australije i dalje progone, ali sahraniće ih sve, i to pobedom na najprestižnijem grend slemu", rekla je Šrajver.

Pem Šrajver
Pem Šrajverfoto: EPA/Julian Smith

Ona je poručila da će srpski teniser, koji je prvi nosilac, igrati bolje nego na Rolan Garos gde je u četvrtfinalu izgubio od Rafaela Nadala.

"Novakova igra na travi je sjajna, osvojio je poslednja tri Vimbldona, a mislim da će za ovo biti spremniji nego u poređenju sa Parizom. Igranje na travi za njega je potpuno drugačija priča u poređenju sa šljakom. Unapredio je servis na ovoj podlozi neverovatno u poslednje vreme, a takođe mislim da je najbolji "riterner" koga je ovaj sport ikada imao. Ima glad i želju da radi dobro, sigurno neće želeti da Nadalu olako prepusti treći grend slema ove godine".

Đoković sa peharom Vimbldona
Đoković sa peharom Vimbldonafoto: Profimedia

Kao i tokom prethodnih godina, Đoković je odlučio da ne igra ni na jednom turniru na travi, a ovaj put je odigrao egzibicioni meč protiv Feliksa Ože-Alijasima u Hurlingem klubu.

"Volela bih da je odigrao neki turnir zagrevanja za grend slem, ali mislim da se osećao potpuno ispražnjeno, posle svih turnira na šljaci koje je igrao u proleće i naročito posle poraza u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Francuske", zaključila je Šrajver.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track