MALI STEFAN JE ISTI NOVAK! Đokovićev naslednik bodrio tatu pa uzeo reket u ruke, a onda je nastala ova fantastična fotografija!
Foto: EPA/Atienza

PRESLIKANI

MALI STEFAN JE ISTI NOVAK! Đokovićev naslednik bodrio tatu pa uzeo reket u ruke, a onda je nastala ova fantastična fotografija!

Tenis -

Na zvaničnom nalogu Vimbldona pojavile su se dve zanimljive fotografije, a na njima je prikazana sličnost imeđu Novaka i Stefana.

Đokovići trenutno borave u Londonu gde treći teniser sveta pokuašava da odbrani titulu osvojenu na trećem grend slemu u sezoni.

Sa njim su u prestonici Velike Britanije supruga Jelena, kao i deca Stefan i Tara koja bodre Novaka u pohodu na 21. grend slem trofej.

Na pomenutim fotografijama koje su objavljene na dan kada prvi nosilac ne igra, vidi se gotovo identična tehnika tate i sina prilikom udaranja forhenda.

Vrhovi prstiju desne noge nalaze se na travnatom terenu, dok je leva noga u vazduhu, a leva (slobodna) ruka takođe u sličnom položaju.

"Hajmo do 100. pobede na Vimbldonu, pre nego što mlađi preuzmu", podsetili su odgovorni za društvene mreže prestižnog turnira na izjavu Đokovića nakon meča prvog kola.

Novak je na prvoj prepreci pobedio Sunvua Kvona i to je bio njegov 80. trijumf na Vimbldonu.

„Ovaj sport mi je dao sve. Volim tenis celim srcem i posvećen sam njemu. Naravno, više nisam jedan od klinaca, ali ljubav je i dalje u meni. U ovom trenutku karijere trudim se da igram najbolji tenis na slemovima. Sada kad smo došli na 80, hajmo i do 100“, rekao je Đoković nakon pobede u prvom kolu.

U međuvremenu, Novak je pobedio i 81. put, pošto je u drugom kolu bio bolji od Australijanca, Tanasija Kokinakisa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track