NADAL ZBOG FEDERERA ZABORAVIO DA ĐOKOVIĆ POSTOJI: Rodžer došao na Vimbldon, Rafa pobrkao lončiće! Ovaj podatak dokazuje da GREŠI
Foto: Profimedia

NE ZNA ŠTA PRIČA

NADAL ZBOG FEDERERA ZABORAVIO DA ĐOKOVIĆ POSTOJI: Rodžer došao na Vimbldon, Rafa pobrkao lončiće! Ovaj podatak dokazuje da GREŠI

Tenis -

Osmostruki šampion ovog grend slema stigao je u London i naravno, odlučio je da poseti hram tenisa.

Švajcarac će ove sezone posle godinu i po dana pauze zaigrati na Turu.

Poslednji put igrao je baš na Vimbldonu prošle godine kada je u četvrtfinalu izgubio od Huberta Hurkača. Njegov prvi turnir posle pauze trebalo bi da bude Bazel.

Federer vreme provodi sa decom i porodicom i već odavno, čini se, tenis mu i nije na prvom mestu.

Svi pričaju o velikoj trci između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala za najboljeg svih vremena, a vrlo je važno reći, da je u toj trci Federer koji je osvojio 20 grend slem titula, ostavljen daleko na trećoj poziciji.

Još uvek je nepoznato koliko će se Federer zadržati u Londonu, a o njemu je Nadal govorio nakon meča protiv Lorenca Sonega.

"Nedostaje mi Rodžer. Svima nedostaje. On je verovatno moj najveći rival ikada. Sat svima otkucava i moramo da naviknemo da Federera ne vidimo tako često u blizini", rekao je Španac.

Nadal i Federer su jedan protiv drugog igrali 40 puta, uz 24 pobede Španca, a 16 Švajcarca, dok je "bik sa Majorke" protiv Đokovića odigrao 59 mečeva.

Srbin je 30 puta bio bolji od Nadala uz 29 poraza, pa je u najmanju ruku zanimljivo mišljenje Španca da sa Federerom ima veće rivalstvo od onog sa Novakom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track