NOVAKOV TAJNI SASTOJAK ZA VELIKI PREOKRET: Britanci OPSEDNUTI Đokovićevim"duhom iz boce"! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

vimbldom

NOVAKOV TAJNI SASTOJAK ZA VELIKI PREOKRET: Britanci OPSEDNUTI Đokovićevim"duhom iz boce"! (VIDEO)

Tenis -

U uzbudljivom četvrtfinalnom meču, koji je srpski as Novak Đoković rešio posle velikog preokreta u pet setova protiv Italijana Janika Sinera, našao se u velikoj žiži interesovanja, ali ne zbog same igre i pobede jednog od najboljih tenisera u istoriji. Naime, Novak je iskoristio odmor između gemova kako bi konzumirao sadržaj iz jedne bele flašice, a gledaoci su se zapitali šta se nalazi unutra!

Protivnik Đokovića na putu ka finalu biće domaća teniska nada, Kameron Nori koji je uspeo da za slično vreme provedeno na terenu izbaci Davida Gofana iz Belgije.

Ono što je posebno "zapalo" za oko britanskim medijima jeste jedan detalj iz pauza između gemova kada je Đoković u svoje ruke uzeo belu flašicu nepoznate sadržine. Kolumnista britanskog "Spektejtora", Dejmijan Rajli primetio je kako Novak gestikulira ka svom boksu i pita da li je koristi sada ili kasnije, što je odmah izazvalo razne spekulacije, a i sumnje!

Nakon što je dobio odobrenje iz svog boksa, Novak je konzumirao sadržaj u boci, a mnoge je počelo da zanima šta se to zapravo u njoj nalazi. Komentari na društvenim mrežama su počeli da se nižu, a mnogi smatraju da u pitanju nije nikakva tečnost! Sve je zanimalo kakav je "duh u boci"?

Novak Đoković
foto: Profimedia

Jedni su napisali da je reč o leku za astmu, drugi da je uzeo gel za podizanje energije, a bilo je i onih dosta šaljivih poput komentara da je popio malo rakije ili da je uzeo čarobni napitak koji je Duško Dugouško dao Majklu Džordanu u poznatom filmu "Spejs Džem".

Bilo je i komentara u kojima se čak tvrdi kako je Đoković zapravo iz boce inhalirao vazduh iz Visokog, koje često posećuje kako bi prikupio neophodnu energiju i odmorio svoje telo za nastavak takmičarske godine.

Srpski teniser se nije oglašavao povodom ovog pitanja, pa je ostavio svojim navijačima i pratiocima da maštaju oko toga šta je njegov "pobednički sastojak" u flašici.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track