UUU, OVO JE BILO ŽESTOKO! Rafina povreda PODIGLA BURU! Oglasio se slavni Italijan i OPLEO: 4 sata i 20 minuta, ma sigurno! (FOTO)
Foto: AP

VIMBLDON

UUU, OVO JE BILO ŽESTOKO! Rafina povreda PODIGLA BURU! Oglasio se slavni Italijan i OPLEO: 4 sata i 20 minuta, ma sigurno! (FOTO)

Tenis -

Fabio Fonjini izneo je svoje mišljenje o povredi Rafaela Nadala.

Nadal je posle pet setova pobedio Amerikanca Tejlora Frica i plasirao se u polufinale Vimbldona, uprkos povredi koja ga je mučila tokom celog meča. Uspeo je posle dva igubljena seta da se izdigne i nokautira Amerikanca.

Rafa se tokom meča žalio na povredu mišića, dok se presvlačio majicu primećeni su flasteri na stomaku, tražio je medicinski tajm-aut, u nekim trenucima, kako sam kaže, poželeo je da odustane, ali...

Rafael Nadal
foto: Profimedia

Nakon što je povređen i na štakama osvojio Rolan Garos zbog povrede stopala, Nadal je kao rekovalescent stigao i u London, da bismo na Ostrvu saznali da ima problem i sa trbušnim mišićima.

Podeljena su mišljenja oko njegove povrede, si se pitaju kako onda zdrav čovek igra, ako povređen onako gazi sve pred sobom kao što to Rafa radi.

Glas je digao i bivši deveti teniser sveta, sada 63. na svetu, Fabio Fonjini.

Fabio Fonjini
foto: Profimedia

Italijan je posle meča Nadal - Fric objavio stori na Instagramu u kojem je podvukao reč "povređen" uz komentar. - Sigurno, 4 sata i 20 minuta. Prestanite da verujete u sve što pročitate - dodao je na engleskom.

Fabio Fonjini
foto: Pritnscreen

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da će otići na dodatne lekarske preglede kako bi se utvrdilo koliko je teška povreda stomaka koja ga muči.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track